söndag, april 20, 2008

alla gamla 60 åringar och blivande

tackar så himla mycket för god champagne igår på Storhogna Spa. Ami och Sven fick även en aroma massage. jätteskönt. Nu är vi i Näcksta och snart på väg till Bringis.
Spa betyder en ort i Belgien inte Salus per aqua.
puss och kram från Maj Sven Gudrun Herje Ami och Kjella

Hej å hå Benke

Livet är fyllt av måsten! Du har inget annat val än att tänka på det. Men det är ju himla roligt när man ser resultatet.

Vilodagen

Idag har jag hedrat vilodagen med att putsa alla fönster hemma.Ska nu bege mej in i tapetträsket igen :o)

Känns som våren...

...kommit hit till Berget nu. Vi kunde ju sitta ute på altanen o fika igår. Snöplogskanterna nere längs vägen har försvunnit och här framför Tallstugan är det stora gräsplättar som är bara. Ja, vi behöver verkligen våren nu!
Läste i ÖP att en björnfamilj, hona o tre ungar sågs vid Ismundbacken i fredags. Lars Mårsas dotter Inger bor där, och hon upptäckte björnarna alldeles intill huset där hon bor. Undrar hur det känns när man vet att det finns björnar i närheten av huset. Jag har nog inte vågat gå ut efter det!
Ja, är det inte björnar så är det hundar som skrämmer mig. Härom dagen sprang det två lösa hundar (bl a en Rotweiler) nere vid MC-klubben Random. Hur ska jag bära mig åt för att våga gå ner o hämta posten efter den upptäckten?
Lisa berättade att hennes katt Eyvin ville följa med henne ner till bussen en dag. Hon var tvungen att följa med katten hem igen. Annars hade hon nog följt med ner till stora vägen.

Nu har Berith o Kåre vaknat också. Och Berith ska bjuda på färskpressad juice till frukost. Det är lite skillnad mot den köpta.