söndag, januari 17, 2010

Rapport från Stäket

Idag kom vi hem från Hassela. En prisvärd helg med otroligt god mat. I fredags var det viltsupé och i går kväll grillsupé, mycket gott. Bassäng och bubbelpool med bastu var härligt. Deras massör hade tyvärr tagit ledigt i helgen så där blev vi blåsta.

Kjella och Sven skulle åka en tur med längdskidor. Liften upp och tog fel väg, hamnade i en röd slalombacke. Kjella tyckte att man kunde stå på nerför en bit så i morgon ska vi till en röntgen. Han vurpade och slog i revben och axel. För hans del blev det liggandes från fre fm. Jag fick köra hem idag och det gick ju bra. Var lite nervös för vinterväglaget men det va lugnt. Nu ligger min käre make på soffan och får full service av sin hustru.
Återkommer väl med hur det går för stackars Kjella. Han kan nog inte arbeta på ett tag tror jag, det är dessutom högra sidan han slog i.
Ha de bra. Kul att JanÅke har kommit med på bloggen, välkommen.
kramar från Ami och Kjella

Jan- Åke, vad roligt att du kan skriva på..

..Bringåsenbloggen också! Du kan känna dig stolt över det! Att få vara tillsammans med oss syskon och våra familjer. Inte alla förunnat. Men det förpliktar också. Vi vill ha rapporter från min födelseby Jänsmässholmen. Och du får göra som jag gör - kan heller inte sätta in foton - beskriva med ord om din vardag och ditt liv o leverne. Ser fram emot det. Hej så länge!
Nej, nu ska jag dricka kaffe o äta strösselkaka

Ja då va man äntligen inne här då!
Som jag har funderat över de här, man borde ju kunna skriva när man ändå är inne och läser här varje dag ;-) Känns som de inte blir riktig morgon om jag inte är in och läser här :-)
Blir kanske inte så mycket bilder då jag har uppringt modem, men ja ska försöka.
ha e gött kära släkt/JanÅke

Svängt våra lurviga på Bygdegården

Ja, men det var Kurts Monika som gjorde det mest. Hon är ju en tuff brud som bara slänger sig in bland de dansande från Gammeldansens vänner i Östersund. Jag som aldrig lärt mig bjuda upp - jag är ju väldigt blyg - och inte dansat så mycket gammalt på säkert 20 år, skulle aldrig ha vågat göra det. Monika blev inbjuden till gdv-danserna i Östersund på tisdagskvällarna. Varför är jag så feg för? Nåja, min käre gamle klasskompis Staffan bjöd upp mig till en schottis, men oj vad jag blev yr i huvudet! Tänkte "hjälp var är jag någonstans"? Det gick bra i alla fall.
Ja sånt är livet - först gudstjänst i Lits kyrka och på det, dans i Bygdegården. Om 14 dagar är det dans igen och arrangörerna vill gärna se att det kommer flera ungdomar. Som kan hålla liv i gammaldansen. Medelåldern idag låg nog på 60+, Monika var nog yngst i gänget.
Nej, nu ska jag läsa kvällstidningen medan Kåre fixar med disken och brygger kaffe.