söndag, april 27, 2008

Buhuu...

Så var helgen slut... tråkigt men sant! Vi har haft en fartfylld dag med att städa ur förrådet å tömma på en MASSA skit. För det var det gott om! Gör inte ni det också ANna nu när ni har flyttat? Rensat en massa som man bara drar på lixom... Så nu är det bara halvfullt. I vintras kom vi inte ens in där. Skööönt säger jag bara..
Sen har Fredde och SImon hunnit med att åka på kalas också så min lille gosse var helt slutkörd när han kom hem. Satt ner i duschen i 20 minuter å bara satt. Vattnade sin båt lite men annars inte många livstecken. Efter lite välling å saga så somna han som en stock. Snart är det min tur...
Har vaxat benen.. aj aj... men behövligt! Ska på bröllop om 2 veckor i Stockholm så då måste man juh ha en klänning å lena ben... =)

Nu ropar bingen högt på mig så sov gott allihopa så höres vi snart igen...

Kram

PS. Lägger in en liten videosnutt vi brukar skratta gott till! Är dock ett tag sen men är fortfarande lika kul...
Simon verkar inte alls road över att behöva hjälpa till...

Lång dags färd.....

.... mot natt var det igår. Och alla kom fram till sina destinationer välbehållna. Gunnar o Kåre var framme vid 22-tiden i Skåne efter att ha ätit middag i Norrköping. Lisa tyckte nog att vi hade för många fika- o rökstopp. Hon ville komma till Emma o Anders så fort som möjligt.
Men tyvärr så började det låta lite oroväckande från bilen innan de kom fram till Skåne. Måste nog lämna in den för koll innan hemresan. Bilen har ju nyss varit in på service o gick igenom besiktningen bra men det kan ju hända saker under resans gång ändå. Det är bara att hoppas att det inte är något större fel och att det inte blir så dyrt!

Roligt att så många skrivit i bloggen igen. Emma, jag vet att du läser och uppskattar vad vi skriver och att tiden inte räcker till. Ha en mysig vecka där i Norrköping.

Eftersom Rasmus var hos sin pappa Micke igår när han fyllde år ska vi uppvakta honom lite idag också när han kommer hit i em. Rasmus gillar inte tårta och har önskat sig godis och läsk istället. Vi ska äta middag på en grekisk restaurang där de har jättegod mat.

Ha en bra dag alla