söndag, december 16, 2007

Dagens ros

Idag vill jag ge Oskar och Anton en ros för er succé med denim demon jeansen. Det är så roligt att det går bra för er och jag känner mig stolt över er ska ni veta. Inte bara för de tuffa jeansen utan också - kanske mest - för att ni använder ert samiska ursprung när ni designar och på så sätt hedrar och kommer ihåg mormor o morfar - Aajjan o Aahkan. De känner sig säkert också stolta där i sin himmel. PUSS, PUSS på er båda två hälsar a faster.

PS Det finns en artikel i dagens DN (kultursidorna) som handlar om Anton o Oskar och deras jeans


Tack för blomman!!

Terje har fått den här fina julgruppen av familjen Olsson med gratulationer till examen! Den kom igår och står nu och är fin på vårat vardagsrumsbord. Terje har bara sett blomman per mms (skickade en bild på mobilen), men han kommer ju på tisdag kväll och får se den då.

Terje tackar så mycket för gratulationer och blomma (det gör Therese och jag också).

Nu finns jag tydligen på Youtube

Nu är det bara en dag kvar innan det är dags att skriva tentan. Men trots det har jag hunnit lekt lite. Det finns nämligen ett program som man kan hämta på nätet som gör att man kan använda handkontrollen till wii (tvspelmasik) som en penna till datorn.

Det man behöver är:

  1. En dator
  2. En wiimote (handkontrollen till tvspelet)
  3. Bluetooth till datorn (bärbaradatorer kan ha dessa inbyggda)
  4. En IR-diod
Det som tog lite tid var att bygga en liten "penna" till dioden med en knapp. Den övriga installationen går på några minuter.

Torslanda

Tittar in å önskar er en fin 3:Advent