tisdag, september 23, 2008

Händelsernas centrum

Det kan man väl kalla Bringåsen numera. Bussbranden igår t ex. Andra gången det brinner i en hästtransport på samma gård. Första gången var det ju tyvärr några hästar som omkom. Igår kom jag och Doris förbi brandplatsen då elden redan var under kontroll och brandkåren ff var kvar. Men herre gud, det brinner väl inte i en buss igen. Jo, så var det och idag ryker det fortfarande fr brandplatsen. Visserligen har det eldats där (ibland kolsvart rök) under flera veckor och jag är tacksam över att vi inte bor så nära.
Kjella - nu får Carema lovord igen. Ni toppar listan igen med länets bästa äldreboende! Den här gången är det Fjällgatan 14 på Frösön det gäller.
Det är Socialstyrelsen som gjort kartläggningen av äldreomsorgens kvalitet. Det är alltså andra gången Carema ligger på topp här i länet (då var det ett boende i Odensala) som toppade listan.
Annars så säljer jag Green Housekläder i parti och minut. Jag var hos Berith i Brunflo under helgen och idag har det varit 3 st gamla arbetskamrater här och provat o provat. Och pratat o pratat. Det är faktiskt ett lyckat koncept att sälja kläder här i Tallstugan. På torsdagkväll kommer det ytterligare 3 från Posten. Kul att det rör på sig.
Så vill jag naturligtvis hälsa till och hålla tummarna för Emma. Oj, det är inte lång tid kvar nu i skolan. Och den jobbigaste verkar det som. Heja på Emma!
Och Sara - vad skönt det måste kännas att din presentation blev så lyckad och att du får så många lovord för det du gjort. Det är bara att tacka o ta emot!
Slutar med ett citat av Goethe "Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig, att livet är till helt enkelt för att levas".
God kväll på er alla!