söndag, april 15, 2007

Det våras på Berget

Jag firar med ny layut

Akuten

Ja du Emma,snart ä de sommar,men ja har gömt nyckeln till farsans bil så ja slipper ryggskott när du kommer hem *L*

Flera grekiska landskölpaddor på rymmen

I dagens Expressen står det om en annan grekisk landskölpadda som varit på rymmen. Pontus heter hon(!!), och hade tagit en lite längre tur än det Orvar gjorde. Hon övervintrade faktiskt ute och var borta i 7 månader. Vi borde väll kanske tipsa Pontus ägare om att ha band runt skalet med en stor badring eller nått annat lätt synligt fäst i änden. Dom är ju experter på att kamuflera sig, och på att gräva sig ner (vi har letat efter Orvar många gånger).

Orvar är jämn gammal med Pontus... kanske är det en syster?! Se: http://expressen.se/husdjur/1.638249

Flera djur som njuter av våren!

Tamina tycker också att det är skönt ute och njuter njuter av våren. Igår gick vi på "gräs-jakt", d.v.s. Tamina fick äta det gräset hon hittade. Det nya gräset är väldigt gott, låter Tamina hälsa till Orvar. Men skaffa dig ett bättre sätt att komma ned för trappen på...

Vad håller ni på med?!

Vad har ni för djurhållning egentligen?! Ni får ju åtminstonde skaffa en säker sköldpaddsutgång om ni inte behagar sätta upp en grind. ALLA vet ju att man inte kan lämna ytterdörren öppen om man har en lös sköldpadda inne. Dom är kända för sin envishet och målmedvetenhet.

Över 20 grader varmt och strålande sol idag, jag ska åka till min kompis svärfar och fika och sola idag. Kram till alla!!