torsdag, april 10, 2008

Bensinskatten Hej !

Någon hörde en intervju med vår statsminister. I intervjun sade han att det svenska folket INTE är missnöjt med bensinpriset! Reportern frågade hur han motiverar detta uttalande.- Jo, sa han, det finns ju inga samlade organisationer mot bensinpriset.
Nu får det vara nog!Dags att protestera. Skicka vidare till vänner och bekanta.
Bensinskatteuppror !!!
8 av 10 resor görs med bil.Av ett literpris på bensin på 11.05 är 7.15 kr skatt.När bensinskatten infördes 1924 var skatten på 4 öre.Skatten höjdes vid årsskiftet med 21 öre.Bilisterna betalar in 8 miljoner kronor i bilskatter varje timme, totalt 74 miljarder om året.När man tankar går 70 kr på varje hundralapp i skatt.En genomsnittsbilist kör 1500 mil / år och betalar över 9 .000 kr bara i bensinskatt. Det motsvarar pålägg på 200 procent.
Klicka på länken nedan och fyll på med ditt namn http://www.bensinskatteuppror.se/ och vidarebefordra sedan detta mail till dina kompisar !

Cowboyhatt

Gissa om jag blev full i skratt idag. När jag på min väg till jobbet passerar MC-klubben Random, är min kompis ute och kör snöslungan iklädd grå, vidbrättad cowboy-hatt! Och jag måste säga att det såg lite roligt ut. Undrar om det var kombinationen snöslunga - cowboyhatt som lockade till skratt? Ja, jag vet inte!

Jobbdag

Nu drar jag mössan över huvudet (det snöar)och så har jag mina tights med spets på och går ner till bussen, om jag inte får lift med min polare på Random förstås, hi,hi. Jag ska till jobbet på Posten naturligtvis om nu någon trodde något annat.Ha en bra dag!

Städdag hos pappa

Jag har en önskan - vill att vi syskon som bor här uppe - bokar in en dag och hjälps åt att göra lite fint inne hos pappa. Tycker att han är värd det! Visst skulle väl jag kunna göra det själv men det är ju roligare om vi hjälps åt och framför allt går det fortare och vi har en anledning till att träffas. Och pappa skulle definitivt gilla det! Då kan han sitta i sin stol och kolla vad vi gör. Han har ju städning var 14:e dag men då är det bara på nedervåningen med dammsugning o tork av golv. Vad vi behöver göra är att torka i/på skåpen o lådorna i köket t ex, ev fönsterputs och nya gardiner o s v. Jag ordnar med att vi får något att äta. Låter det inte trevligt? Jag föreslår att vi ses nästa helg 19 el 20/4. Berith, du kan bo här hos oss över helgen (om du inte jobbar förstås).
Hoppas att det går bra! Hälsar o kramar á storasyster