torsdag, juni 07, 2007

Klassresa i Åre



Nu är jag hemma igen ifrån min klassresa. Jag och mina klasskompisar for till Åre i måndags och var där i 2 nätter.
vi badade i sjön, vilket bara gick den första kvällen för dagen efter flöt det in en dög, uppsvälld ren i viken. den luktade rigtigt illa. jag var inte där då men igår kom det några och hämtade den och då sprack den. riktigt äckligt.
åt godis, vi hade med oss flera burkar med "jämtgott" som blev över när vi ordnade disco i höstas.
bowlade, det gick riktigt dåligt första dagen, andra dagen fick jag 108 poäng och är stolt över det.
bada i poolen, mest i den som är ute eftersom det var så bra väder.
åkte vattenruchkana, den var riktigt rolig, vi åkte flera, flera gånger.
såg på film, Saw 1 och 2. äckliga skräckfilmer. har sett dem förut så jag såg inte på hela filmerna. men när vi satt i mörkret flera stycken och det var riktigt spännande, så var det flera gånger som nån som kom utifrån och drog upp gardinerna och fick alla att skrika.
spelade minigolf, ganska tråkigt, men vi hann med det 3 gånger jag och lena..
grilla korv, vilket inte var så gott när renen låg och skvalpade 10 meter bort....
och mycket mera.
när alla började gå och lägga sig iförsta natten gick jag, lisa och johanna till entren och la oss i fotöljerna med koskinn på. de var riktigt mysiga och vi låg där och lyssnade på riktigt dålig musik. jag tror att vi somnade allihopa. jag vaknade av att någon rufsade om mig i håret. det var några till som kom och hittade oss sovandes där. så vi var vakna en stund till innan vi gick och laoss i de riktiga sängarna. somnade klockan 5. klockan 6 skulle vi upp igen och sjunga för Robin som fyllde år....
det var en bra klassresa,,xD

"ledig"

Nu vårterminen avklarad! Idag redovisades projektarbetet jag jobbat med sedan påsk, den som är nyfiken kan läsa rapporten jag länkar till nedanför. Så nu har jag en dryg vecka på mig att varva ner, ta det lugnt, installera en ny hårddisk som borde komma nu i dagarna. Sedan vet jag inte riktigt när Emma tänkt flytta sina grejor, men jag ska hjälpa till i vart fall. I helgen kanske Therese, Anna och Terje hälsar på i Linköping och i sådana fall åker även jag dit och umgås.

Imorgon är planen att jag ska betala augusti hyran så att jag inte glömmer den, samt fixa med de sommarkurser jag ska läsa nu i sommar. Slutligen är det kanske dags att börja plugga italienska :)


Länk till projekt rapport