torsdag, april 03, 2008

Mat på tailändskt vis

Ja du Ingegerd, vi har en vagn där de säljer tailändsk mat. Dom står där 6 dgr i veckan. Man kan välja mellan 5 olika rätter. Endera köper man en enkelportion eller så köper man en dubbelportion = två rätter. Portionerna är så stora att de räcker till två måltider. Maten är jättegod.

Mat på tailändskt vis

Men Berith?

Jag förstod inte riktigt det du skrev. Taivagn, är det något som finns i Brunflo eller? Bra att du mår bra i alla fall.

Roligt att du Sara börjat skriva på bloggen. Det blir lite mer dataanvändande på jobbet förstår jag.

Idag är Anna-Britt i Gävle med jobbet så då hinner hon inte blogga så mycket, därför skriver jag. På Berget är det ljust och vackert och snön smälter hela tiden. I morgon skulle Gunnar och jag på musikalen "AnnMargret och Jag" men den gick i konkurs i tisdags. Lite snopet må jag säga. Nu förlorar vi inga pengar eftersom vi skulle bli bjuda av Audfrid och Staffan. Kvar blir middag och dans på Folkets hus med byggmästareföreningen. Nu har jag boggat färdigt.

NR 1002

Hej, vill bara önska alla en fortsatt bra dag.

Allt är bara bra med mig. Ska gå och köpa lite taimat till middag. Gud välsingne den vagnen. Den är toppen när man int4e3 vet

Inlägg nr 1001

Kul att det skrivs så flitigt på Bringåsens Blogg. Vi i Vestby (på vår egen blogg) har nu 288 inlägg och bloggen kunnde fira ett år den 1 april (hade en annan hemsida innan dess).

Här är bilder på mina tjejer :)

- Den ena har haft det kul ute på dagis idag... Ju mera skitig man är- desto roligare har man haft! ;)

- Och den andra har kunnat njuta av att gå ute lite "naken" idag :)







Tamina har ont i ett bakben, hon är svullen i bakbenet och haltar :(

Jag har haft veterinär på henne, men vi hittade ingen orsak. Nu testar vi med att lägga Kloramid-omslag över natten i ett par nätter, för att se om det kan hjälpa... Jag har gått med Tamina idag för att hjälpa på cirkulationen i benet. Hon fick även lov att beta lite. Inte för att det fanns så mycket att äta, men några stackars små späda strån hade kommit fram och blev snabbt mumsig mat :)

Påskbilder

För att glädja er alla får ni se hur vi firat påsken och Hannas 30 årsfirande i Alanäs i bildspelet.

Detta är inlägg 1000. vem blir det som skriver inlägg nr 1001.

Klubbkort

Ett blått dis ligger över havet idag, men något med färgen säger mig att det kommer att lätta om en timme eller så. Idag har jag en fullspäckad dag framför mig då jag ska köra experiment hela dagen. Om jag har bra flyt så blir jag kanske klar med alla körningar idag, vilket skulle vara skönt. Thomas är hemma med Sebastian idag som har blivit förkyld.


Kul att läsa om hur Anders har det. Det låter som ett fullspäckat program men att det är mest roligt i alla fall. Chattade med Emma igår, hon hade också fullt upp med skolan. Anna-Britts fina berättelse om Olle berörde mig också, det är gott att höra att han har det ganska bra!

Jag har ju en bit att pendla till jobbet, ca 3,2 mil, men det är faktiskt ganska skönt att få lite tid för sig själv och fundera och lyssna på musik. Här om dagen funderade jag på småstads-fenomenet "klubbkort". Jag vet inte om ni har tänkt på det, men för mig som har bott i Göteborg i många år blir det så tydligt när man kommer till Östersund. I de flesta butiker (H&M, konsum, Lindex mm. mm.) så frågar de ALLTID när man står i kassan: "Har du klubbkort?". I början blev jag lite förvånad (eftersom det nästan aldrig hände i Göteborg) och till slut blev det så komiskt så att jag fick anstränga mig för att inte skratta när frågan kom. Nu bor jag i en ännu mindre stad, Strömstad, och jag kan förstå grejen med klubbkort. Om man har ett begränsat antal affärer att handla i, så kommer man samla på sig poäng i hyfsad takt på de affärerna -åtminstone så att det känns som att det lönar sig att släpa runt på extra plastkort. Hittills har jag faktiskt inte skaffat klubbkort MEN jag funderar på att göra det. Jag ska inte säga var.... OK då, jag gör väl det: APOTEKET! Så, då var det sagt. Det känns lite som pensionärs-varning att ha klubbkort på apoteket, men de har ju faktiskt så mycket produkter där nu... Nej, jag vet -det är inte riktigt försvarbart ändå. Hmm, jag tror att jag ska lämna det ämnet nu...

Just som jag trodde har dimman lättat nu och jag har fin utsikt över Tjärnö arkipelagen från mitt kontor.

Ha en bra dag!
Sara.