torsdag, maj 21, 2009

Glömsk, splittrad, tankspridd, slarvig...

.... plus alla andra ord med samma innebörd, stämmer mycket väl in på lilla mig. Ska jag verkligen behöva sätta upp kom-ihåg-lappar i hela stugan? Igår bestämde jag mig för att ta en promenad till Gillis som bor alldeles intill skolan. Passade utmärkt att ta med Doris oxå - det var bara det att jag glömde ta med henne ha ha ha! Nej, jag skojar bara, hur ska jag kunna glömma henne? Tog ju med mig henne in i Kurts bil igår när åskan gick fast jag var så rädd. Om det blev ett blixtnedslag så var hon också skyddad.
Nej, jag hade ordentligt gjort i ordning ett kuvert som jag stoppade pengar i för att ge till en fond som Gillis sköter om. I jackfickan stoppade jag ner cigaretter, nycklar, mobil och kuvertet. När jag kommer fram och ska ta upp kuvertet så finns det inte. Har troligtvis glömt det hemma förstås eller helt enkelt tappat det under vägen - hade ju tagit upp en cig förut. Det var bara att vända. Gick nästan hela vägen hem innan jag hittade kuvertet. Jag orkade naturligtvis inte gå samma väg igen utan bestämde att Kåre fick åka med det när han kom hem. Han ser lite sur ut när han måste fixa det jag glömt eller skulle göra. Ja, ja om två år är han också 66 år!!
Nåväl Doris gillar mig i alla fall. Hon har hela dan varit hur kelsjuk som helst och velat komma upp och sitta i mitt knä. Vi satt i min Pim-Pim stol och solade för det var så skönt ute. Innan en ordentlig hagelskur kom idag igen. Vi hade varit o handlat o när vi kom upp på gården låg det drivor av hagel överallt. Nedanför stupröret hos Gunnar hade det bildats en stor hög av hagel och det såg faktiskt lite roligt ut. Den ligger kvar än fast kl närmar sig 20.00.
Vi har, haglet till trots, ätit en typisk sommarmiddag, matjessill, ägg, gräddfil m gräslök o skirat smör. Det var så himla gott och nu får Kåre fixa kaffe. Till det smakar rabarberpaj m vaniljsås utmärkt.
Slut för idag - tack för idag!

FÖDELSEDAG IDAG

I morse 9.03 för 32 år sedan föddes vår första son  Oskar. 

Ha en trevlig födelsedag . Bästa presenten är väl att AIK vinner ikväll samt
att ni vinner er korp match kl 20. Vi kommer och grattar på måndag då
Kristina fyller år.
Pussar o kramar från mor o far

AIK spelade 0-0 men korpmatchen blev riktigt bra. Oskar gjorde första målet
och Masse nästa. De vann alltså med 2-0. Den matchen var mer spännande än
AIK matchen faktiskt.

GRATTIS OSKAR

Ha en artun da :o) Önskar vi som e kvar på Frösön.Å går du ut å lyssnar så hör du nog oss,vi står nämligen på balköngen å ropar: HURRA HURRA HURRA HURRA !

Idag är det Oskars tur att bli grattad

HAR DEN ÄRAN på födelsedagen! Ha en riktigt bra dag hälsar vi som är kvar på Berget.
Kram på dig!