onsdag, maj 07, 2008

Bra Lisa!!!

Mycket bra jobbat!! Vad roligt att det gick så bra för dig, är stolt!! :)


Här i Norrköping är det sommar!!!!! och det ska fortsätta över helgen. Känns riktigt bra, om inte benen varit så bleka. Saknar verkligen min trädgård som jag hade när jag bodde i Linköping, då kunde jag ligga under de blommande fruktträden och läsa min böcker. det var riktigt skönt att kunna ha dörren öppen hela dagarna och kvällarna, det blev som ett extra stor grönt rum i min lilla lägenhet. Nu sitter jag tre våningar upp och hör bara bilar och abulanser från mitt öppna fönster. Var ut en stund och skulle hitta lite natur, det slutade med att jag satt på en bergshäll och tittade på en bilväg. Det fick mig att inse hur mycket jag saknar att kunna gå ut och vara bara i naturen, det är en stor fördel med att bo i Bringåsen. Det bästa som finns är att sitta ute på bron i sommarnatten.
Annars har jag börjat en ny kurs i måndags som heter Arbetslivsrehabilitering, får se vad det blir av den, men det verkar spännande.

Kramkram!!

Dagens ros till Lisa



Nu vill jag gärna ge DAGENS ROS till LISA!
Trots att du inte riktigt förstod fysikämnet du läste, skrev du ändå MYCKET VÄL GODKÄNT på provet!
Det tycker jag är en fantastiskt bra prestation!

Kramar från á faster i Tallstugan

HIPP HIPP HURRA

Grattis Ami. Önskar dig en riktigt solig, rolig, varm, god, presentfylld, blomrik och minnesvärd födelsedag.
Kramar i massor.

Det var en strålande glad Lisa....

... som kom till oss i Tallstugan och visade ett foto på hundvalpen hon äntligen hittat. Lisa har sedan länge pratat om att hon vill ha en hund och flera gånger hört sig för om vi kan ta hand om den när hon är borta. Ni vet ju om min rädsla för hundar så gissa om jag också blev glad när hon bestämt sig för en liten papillonflicka. Jag fick också lova att bli lite mera modig och inte vara rädd när jag ska ut på hundpromenad och absolut inte ta upp den lilla i famnen om jag möter en stor, stygg best. Men det är inga problem, har ju haft en liten hund själv och jag behöver inte gå vägen förbi MC-klubben.
Undrar över hur katten Jesper reagerar när han får lite konkurrens - om än av en tjej? Han är lite herre på täppan här i Tallstugan. Vi får ägna oss lite extra åt honom då. Så det ordnar sig nog.

Jag är också jätteglad för mina nya glasögon. Helt plötsligt har en ny värld öppnat sig och jag kan se texten på TV-rutan! Och att jag också fått en ny liten gubbe, även han med snygga glasögon.

Nu måste jag ringa till biståndshandläggaren för hemtjänst. Tycker det skulle vara bra om pappa fick en rullstol för utomhusbruk. Då skulle vi lättare kunna gå ut med honom. Hoppas det går att ordna.

Gud vilken söt gårdshund!

Grattis Lisa!!! Kul för dig! Är det en hona eller hane? Har du bestämt namn ännu? Var kommer den ifrån (är det en lokal uppfödare)? Mer information tack!

Idag är det ännu en strålande och varm dag här på västkusten och jag ska ut till en ö, med det roliga namnet "Ursholmen" (uttalas "Usch" enligt mig -det blir lite roligare så tycker jag), mitt i Kosterarkipelagen. Det är nämligen städdag på min arbetsplats (det ska plockas skräp utomhus) och för det arbetet belönas vi med en båttur med det stora forskningsfartyget Nereus och sedan middag ute på Ursholmen. Jag tror att vi kommer att ha en härlig tur, det är så underbart på havet så här års!
Ha en bra dag alla!




GRATTIS AMI PÅ DIN FÖDELSEDAG!
HOPPAS ATT DU HAR DET BRA DÄR NERE MED DE DINA!
VI FÅR FIRA DIG NÄR DU ÄR HEMMA IGEN
KRAMAR FRÅN
Anna-Britt o Kåre
Kurt nere i Göteborg vill också vara med på gratulationen! Han har för tillfället strul med internetuppkopplingen så han kan inte blogga sin gratulation till dig.

HURRA HURRA HURRA HURRA

Vi vill givetvis oxå vara med å gratta AMI på högtidsdagen.Stor kram från Önevägen.

Respektingivande gårdshund ;)

Hjälp hur skall man våga komma på besök på berget om ni skaffar en sådan respektingivande hund... Och hur skall faster AnnaBritt våga gå utanför dörren? ;)

Ni måste nog skaffa några stora varningskyltar och sätta upp... he he.

Det här kan man läsa om Papillon på nätet:

Papillon är en vacker hund med sina fjärilsliknande öron och sin silkespäls. En Papillon är livlig, intelligent och elegant hund med lätta eleganta rörelser. Mycket trofast sin ägare - följer gärna med överallt. En kelig hund som kan vara en riktig knähund. Kan ibland uppfattas som lite "skällig".

På den svanska Papilion klubbens (Papillon-Ringen) hemsida kan man läsa att det är "en stor hund i litet format"!

Lisa: ta en titt på deras råd vid köp av hund. Nyttiga tips! :) http://www.papillonringen.com/








Ps. Vi i Vestby hurrar och grattar Ammi med 60-års dagen. Hoppas att ni har det fint där nere i "Mallis". Stor kram! Ds.

Grattis Ammi