onsdag, juli 01, 2009

Krokstrand var vi förra veckan. Kom ihåg att elen är i lyktstolparna. En fin liten camping med
älven bredvid och bara gräs. En fin promenad slinga i skogen.Kjella försökte få fisk där men det
gick inget vidare. Nu har vi varit i Kiruna, Jukasjärvi. gällivare och nu sitter vi i Jokkmokk. Har ätit en underbar grillmiddag tillsammans med alla myggorna och knotten.
I morgon gör vi Jokkmokk och sedan bär det av till Lule.
Ha de gott på Berget och vi ses nästa vecka.
kramar från Ami och Kjella
ps nu tog Sven fram dragspelet, kvällen är fulländad

Semesterplaner!

Roligt att du frågar Sara! Om jag får som jag vill så passar det mig/oss att åka till Krokstrand just den veckan då du och Tomas är barnfria. Är inte det en underbar idé! Det är inte helt färdigtänkt kring det, vi måste se hur det går med Emma och Anders flyttplaner också och sen behöver jag att Gunnar kör den långa sträckan eftersom jag inte mäktar med det själv! Allt detta och mer kan vi prata om när du kommer. Hälsa Tomas!

Tack Anna-Britt....

... för den koncisa rapporten. Det känns tryggt och bra att veta vad som händer där uppe! Om två dagar bär det av uppöver för oss. Jag och Sebastian ska åka tåg till Göteborg på fredag morgon och spendera dagen i Gbg (kanske gå på Liseberg eller Universeum?). Sedan åker vi natt-tåg till Östersund på kvällen. Vi anländer på Östersunds station på morgonen. Det ska bli härligt att komma upp! Men jag gruvar mig redan för att åka därifrån utan Sebastian (han ska stanna med Mormor och Morfar en vecka själv innan de kommer ner med deras bil). Det ska bli lyxigt att få en vecka ledigt på tu man hand (jag och Thomas ska renovera hemma), men det känns lite tomt att ha en veckas semester utan Sebastian... Men jag tror att det kommer att vara toppenbra för Sebastian och familjen i Östersund att få rå om varandra. Sedan så kommer ju jag och Sebbe ha mycket egentid tillsammans framöver eftersom jag gått ner i arbetstid. 

Vad har ni på Berget för semesterplaner?!
Ha det gott!