torsdag, mars 27, 2008

Angående Goliath=)


Jag älskar mina föräldrar alldeles fööör mycket för att utsätta dom för en promenad med min lilla ängel=) För ett ryck och dom liggen i diket! Han har för mycke egen vilja, oftast är det Kjell som får gå ut med han iallafall på vintrarna och när det är halt! Men pappa följ gärna med=) Du kan dra vagnen och jag tar Goliath, för jag kan inte ta Goliath och vagnen samtidigt. Pratade precis med han som ägen Fanny och hon ligger i soffan och gråter efter er mamma och pappa.
Tusen tack pappa och mamma för turen till Willys igår=)
Förövrigt vill jag spela en liten trudelutt för faster Anna-Britt, en mycket bra trudelutt!

Goliat

Ingegärd nu ere så här att Malins jycke Goliat är en mycket social och snäll hund.Hans namn passar väldigt bra, ska man gå ut å gå med honom så kan man lika gärna gå ut å försöka hålla i en traktor eller två,han e lika arbetsvillig som en sån också.Gå fot med mej existerar inte i hans sinnevärldJag orkar inte lika mycket som Carolina Kluft än :o) ANNA BRITT VART ÄR BILDERNA!!vad jag förstått får man gärna bjuda på sej själv på den här bloggen :o) Ursäkta Mia,men vi kan väl försöka ses nästa gång vi e i samma världsdel ? :o)

Hördu Benke!

Finns det inte en hund nära dig som behöver mycket motion (Malins)?
Vill bara hjälpa till.

Jag säger bara "dansbandsmusik"

Herre gud! Jag skulle sitta och betala räkningarna och så fastnade jag i musiklyssnande på nätet i flera timmar! Vilka jag lyssnat på??? Jo, Sven-Ingvars, Vikingarna, Sten & Stanley, Flamingokvintetten, Roland Cedermark (Novelty Accordian) - vi tjejer lärde killarna, att dansa foxtrot till den - i min ungdom förstås.
Igår fick jag åka med min beundrare på Random House in till stan igen. Den här gången var det en Mazda med släpvagn. Men hunden var med i baksätet.
Fick också mina jeans (modell ajjan) med A-B tvätt igår. Och vi höll på att skratta ihjäl oss. Jag tyckte att de såg stora ut och trodde att de skulle passa. Men inte då... Kåre skulle försöka att hålla sig för skratt men lyckades inte med det. Han såg så rolig ut och lurade mig att skratta.
Nej nu tar jag sparken och åker till busskuren - ska jobba idag. Men måste först säga hej till Anders som åker till Norrköping idag. Emma åkte igår.