onsdag, februari 13, 2008

GRATTIS GUNNAR

Grattis till dina spelvinster. Snart är du ekonomiskt oberoende...:o)))

Grattis Gunnar till följande vinst:

Vinstinformation
Spel Lotto Ons
Speldag2007-12-14
Vinstdag 2/13/2008
Vinst 127 kr
Vinstsumma: 127 kr

Nu har jag donkat i..

...vänster tumme två gånger med hammaren. Jag skulle hänga upp några små saker i fönstret och därför spika i några nubb. Det gick bra till slut - men jag råkade tappa en av glasprydnaderna också så den gick i tusen små bitar. Hoppas den finns kvar på Hamngatan 12 så jag kan köpa en ny. Annars har jag utan missöden satt upp två vägglampor i vardagsrummet. Blev riktigt bra om jag får säga det själv. Nu ser jag att Gunnar är hemma och han vill säkert ha lite eftermiddagskaffe.

Storm över Berget

Det är himla bra att vädret är så variationsrikt så jag har något att blogga om ibland. Storm utanför fönstret idag. Lite som "Barnen från Frostmofjälletstämning". Rädd att husvagnen ska blåsa iväg i byarna. Bra att jag med gott samvete kan vara inne och pyssla med städning m m.
Har bokat flygbiljett (via Internet - visst är jag duktig) till Kåre som åker till Lasses familj i Skåne på fredag. Barnbarnet Thea fyller 4 år och hon blir glad när farfar kommer.
Nackdelen med att bo här uppe är att vi spontant inte kan hälsa på barn o barnbarn så ofta och hjälpa till när det behövs. Men vi brukar ju stanna några dagar hos dem när vi väl åker ner. Och vi får vara glada över det och att de vill att vi ska komma.
Slut nu

Perfekt telefon

om man vill ringa nåt samtal sent på kvällen.



Patric och Oskar är i London för ett par möten, väl på plats på hotellet fick vi ett handikappanpassat rum med diverse finesser såsom större dörr utan tröskel, större badrum med plats för rullstol i duschen samt denna, en klassisk BT Big Button 100. Det var inte igår man såg en sådan minsann...