onsdag, september 16, 2009

Ett stort GRATTIS till Kenth som fyller 40 år idag!

Eftersom han är bortrest idag så får vi hylla riktigt när han kommer hem.
HAR DEN ÄRAN KENTH och ha det så bra på din resa till Stockholm o Åland.

Virke

Hej Berget,

jag hoppas innerligt att allt är bra med er däruppe!

Här nere i Sthlm börjar hösten nalkas, men det känns ganska fint faktiskt, man kan ju gå klädd lite som man vill då och inte tänka på att det blir för varmt eller inte. Sånt gillar man ju. Är i full gång med att planera nästkommande helg, men det mesta är ändå satt, så vi är nog inte så stressade som man skulle kunna vara.

Har en liten undran också, det är nämligen så att jag har tänkt att snickra oss ett nytt matbord till hemmet. Till detta är jag på jakt efter gammalt grånat virke att använda som bordsben/bockar. DÅ kom jag att tänka på att är det nånstans det finns sånt, så är det väl på berget?! Så min undran är helt enkelt, har jag tänkt helt galet, eller kan man skrapa fram några meter av grått virke att använda till ett egendesignat matbord? Vill att det ska se lite slitet och åldrat ut...

Kram
Oskar

Äppelkaka med äkta Stäketäpplen...

... sockerkaka med fyllning av äkta vaniljkräm och rulltårta med äkta, hemkokta jordgubbar. Det kan man få till kaffet idag om man bor på Berget förstås (Kurt kommer väl säkert skenande och vill smaka). Så här duktig har jag varit idag och klockan är bara 10.15.
Ha en bra dag så hörs vi senare