torsdag, november 11, 2010

Vilket kärt mottagande....

...Lisa fick i kväll när hon kom hem för att hälsa på sina små djur! Doris fick ett riktigt glädjefnatt och visste inte riktigt hur hon skulle bete sig. Något liknande kan man se när små barn inte sett mamma eller pappa på ett tag. De ska visa vad de lärt sig t ex. Doris hämtade - när hon hälsat färdigt - sin benknota och med den i munnen sprang hon fram och tillbaka framför Lisa flera gånger. Det såg verkligen roligt ut. Katten Jesper var också lycklig, det syntes tydligt i hans ögon, när Lisa tog upp honom i famnen. Och båda följde henne tätt i spåren när de gick hem.

En dag i Vestby...


Hejsan!!

Idag har jag varit ledig hela dagen utan att ha något som helst som jag måste iväg på. Väldigt skönt och lyxigt!
Så jag har ägnat dagen till att först ha långfrukost så klart, men sen lyssnat på dokumentärer på sr.se och sakta men säkert återtagit kontrollen av min lägenhet. Det behövdes verkligen, för det var nära att dammråttorna började möblera. Hade en arbetskamrat över på fika förra torsdagen när det såg ut som ett bombnedslag och hon ska komma på fika i morgon också, så var tvungen att få ordning så hon får se att jag inte alltid är så stökig av mig. :o) Är ledig i morgon också, förtutom ett personalmöte mitt på dagen och träning på kvällen. Och innan ni avundas allt för mycket, så är det jobb resten av helgen som gäller.

Den "nya" lägenheten gav lite kreativitet tillbaka, så min tvättmaskin blev lite pyntat nu på kvällen. :o)

Längtar till nästa helg då vi ska ha kusinträff (-Lisa, men hon var ju nyss här som tur var). Då ska vi ha kickoff för advents- och julmys, så då blir det lov att både dricka pepparkakor och äta julmust. Skummtomtar är ett måste!! :o)

Kramar!!