onsdag, mars 19, 2008

Påsk på Berget

såg du han

Ha, ha, ha

...ha,ha Kjella, vilken tur att du är lite händig och fixar det praktiska när det behövs. Ett släktdrag skulle jag vilja säga!! Eller hur??

Ny reserapport

Nu har jag kommit hem från Katmando som varit denna veckas resmål. Där var det kallt så jag fick sticka mig en värmare för att skydda de ädla delarna. Tur att stickningen är elastisk!
Glad Påsk till Er alla bloggare!



Elände


Lillbenke


MOV01144
by milolin

Lilla Benke


Du måste vara den sötaste påsk kärringen på Frösön du min vän

Nu är jag klar..

... med påskstöket och nu kan jag bara vänta på att Mia ska komma. Hoppas det är bra resväder!! Det ska bli skönt att ha Mia här några dagar och pyssla om henne. Man är ju mamma även om barnen är vuxna.
Benke har nyss varit här och fikat med mig. Det är faktiskt riktigt mysigt när "mina förbaskade småongar" - som jag gnällt på ibland - kommer och hälsar på storasyster. Benke frågade när vi tänkte sätta upp kaklet över diskbänken och då föreslog jag att det kunde han komma och göra om han inte har något annat för sig. Kaklet och det han behöver finns hemma. Han muttrade lite o undrade varför han inte kunde vara tyst.
Upptäckte också att min frys är rena "guldgruvan". Hittade kalvsylta som jag gjorde till i julas. Och då blir Mia glad. Gott med en stut med kalvsylta o rödbetor. Hittade också jordgubbar som jag kan fylla rulltårtan med. Och så fanns det köttsoppa med klimp! Inte ett dugg synd om oss alltså.
Slut för idag, tack för idag!

Till mina älskade barn....















God morgon! Hoppas alla sovit gott... Grattis till huset Anna m. familj! Idag ska Lova vara påskkärring på förskolan, gissa om det är det ända hon pratat om den här veckan. Tänkte höra med min pappa om vi kunde gå och plocka påskris idag??? Kan vi de? Nä nu ska jag dricka kaffe och titta på barntv med Lova =)