lördag, november 15, 2008

Då säger vi såhär KÅ

8 hackade vitlöksklyftor,2 röda chili ,1 matsked socker,salt litte grand, 1 tsk spiskummin,1 trekant Kvibille grädd ädel,2,5 dl matlagningsgrädde,1 skvätt vatten,sen ere väl bara att smaka sej fram,de som inte gillar en sås me lite drag i kan utesluta vattnet , smaklig spis :o)

Häxa



idag har det varit öppet hur på wargen och vi har varit där. jag gjorde en flash film om en häxa som jag är ganska nöjd med. det är ju den första jag gjort själv :P

jodå..

.. nog finns det en massa annan bra musik oxå.. i detta fall är det nog så att jag önkar mig vara 20 år yngre.. oxå.. förutom att den gör mig jvligt glad.. i en tid där det annars inte finns så mkt annat att vara glad över.. i vår tidning i morse var det en artikel om thomas di leva och om hans kärleksbudskap.. det till trots 2 skilsmässor och hans sätt att se på livet och den kunskap som livet ger, i alla dess former.. så det är väl meningen att jag lär mig något av det här livet just nu också.. annars tror jag mest att man lär sig något när man lyckas och mår bra.. när man gör ngt mindre bra, vet man oftast om det och behöver inte bli upplyst om det.. däremot behöver man hela tiden få veta om allt som är bra och ur det kommr lusten om att göra ännu bättre och må ännu bättre.. ja, typ..

nä, nu ska jag sluta att "filofisera" som ralle säger; "tänk mamma att du alltid ska prata och tänka så mkt".. och ta tag i verkliga saker som lunch tvätt städ.. sånt som är det påtagliga i livet.. :O)

go helg till alla.. kram, mia