söndag, december 30, 2007

Hej Anna

och skönt att resan hem gick bra trots möten med alla djuren. Gunnar har gett mig uppdrag att skriva lite om de gamla korten och jag ska försöka göra det efter helgen. Så hav tålamod.
Kramar Anna-Britt

Jätte kul med alla dessa kort!

Det är jätte kul att se "bilder från förr"! Ta det här kortet till exempel. Vilken fin häst, och kul att se hur gården och husen såg ut. Men jag vill gärna få veta mera om vilka som är med på korten i albumen, vad man gör på kortet och lite sånt.

Mitt önskemål till min pappa, mina fastrar och farbröder (och andra) är alltså:
- Skriv kommentarer till korten (i albumet) så att vi i den yngre generationen får veta.

Ps. Tack för den nya bilden på vår hemsida pappa... Vi skrattade en del gårdagens bild och Terjes frisyr (Therese sa att hennes moffa var tullete/ tokig). Idag har han fått tillbaka sitt normala hår, och vi är nog alla eniga om att han klär sitt eget hår bäst! Ds.

Ha, ha...


.. jaa, då var vi hemma med en guldmedalj till.. :O)

Lika bra att skriva det också, för jag kan gissa att alla på Berget och nedanför sitter spända och väntar på resultatet.. :O)

Nu har Rasmus spelat 11 matcher på 3 dagar, så imorgon tar vi sovmorgon!

Här kommer en bild på honom också.. men ingen i hockeymundering, det får bli en annan gång..


kram, Mia


Bild på födelsedagsbarnet och en massa bilder från Bergets fotoalbum


Grattis Linus
Detta är Linus 27/6 2005 idag enligt AB, 17 år gammal. Vill ni se AnnaBritt som 17 åring klicka vidare HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Jaa..

.. det är inte utan att det är märkligt att ha en 17-åring hemma, och som snart går in på sitt 18e år och till hösten börjar sista året på gymnasiet.. :O) Vart tog den lille goe pojken vägen som man kunde ha i knät?? :O) Nu är det han som har mamsen i knät ist.. :O)
Han får fira sin födelsedagskväll med att följa med till Hallsberg för att heja fram sin lillebror till vinst i DM-finalen för 93or i hockey. Den lille kom hem med en guldmedalj igår, efter vinst i finalen med 94orna.. Så här är det glatt på alla vis!!

Vidare så erkänner jag att jag är dålig på att blogga, och att jag hade en så bloggtokig mamma kunde jag väl aldrig tro.. :O) Men ni alla ska veta att det är himla mysigt att kika in då och då och få sig ett livstecken.. Det är ju ur den synpunkten väldigt trist att bo i Örebro och inte ha en enda nära släkting på nära håll.. Så här fyller bloggen den funktionen.. Jag inser att jag har en massa goa släktingar.. :O)

Nä, nu ska jag träna färdigt för att hinna till Hallsberg i tid..

STORA VARMA KRAMAR TILL ER ALLA SÅ HÄR PÅ ÅRETS NÄST SISTA DAG!!!

Mia

Utsikt från bron på Berget


älskar renkött

Hej AnnaBritt. Ja Kjellåke vill naturligtvis ha ett kilo. Han behöver ju inte gömma sitt utan kan i
lugn och ro käka upp det själv. Vilken tur han har.
I Stäket är det nästan vår. Barmark och grådisigt ingen vinter här inte. I morgon åker Kjella och jag till Visby och firar in nya året. Använt konsums check för första gången. Bo på fint hotell i Visby 2 nätter för 2 personer kostar endast 1300 kr. Tips till alla som handlar på Konsum.......
Patrik med familj är i Östersund nu, eller kanske närmare bestämt i Lit där syster Anna och hennes kille har köpt ett hus. De ska sedan på bröllop nyårsafton i Sunne kyrka och middagen i föreningshuset i Orrviken. Oskar, Kicki, Anton o Karin skall till Norrköping på 30 årsfest på nyårsafton. Anton o Karin ska ha röda rosor. De har jobbat hårt för att få lägenheten i ordning.
anton har sågat ur för häll och diskho i nya arbetskivan, det tycker jag är värt en ros bara det.
Han har även gjort en hylla i bardisköppningen, jag undrar vem han har ärvt sitt handlag från?? Inte är det från far , men han har ju mycket händiga farbröder........
Ha det så bra uppe på Berget , Brunflo och Frösön och ett Gott Nytt År till er alla .
Kramar och pussar från Trollebo

Hallo alla "torkatrenköttlovers"

Såg på blocket att någon i Krokom säljer torkat renkött för 350 kr/kg. Om jag beställer 3 kg så levererar de hit. Du Kjellåke vill väl ha??? Hur mycket i så fall? Någon annan kanske också är sugen. Svara snabbt!

Idag fyller mormors

ÄLSKADE LINUS 17 år!
HURRA, HURRA, HURRA, HURRA
Ha nu en riktigt trevlig födelsedag!

Kramar från mormor o Kåre
PS Linus gillar Simsons.