tisdag, februari 26, 2008

Denim Demon

I väntan på bussen tittade jag in hos DD:s återförsäljare här i Ö-sund. Det första man såg när jag kom in var högen med DD-jeans. Jättekul. Jag frågade om dom hade en röd T-shirt men tyvärr hade dom bara svarta. Jag vill absolut ha en röd så han sa att han skulle fixa en till mig. Jag kan komma in på fredag och kolla om han fått hem den. Den killen vet vad service är. Stort plus. Ska föresten hälsa från honom till er, Oskar och Anton.
Ha en bra kväll ikväll och en bra dag imorgon.

HALLÅÅÅÅÅ KURTAN....

........HALLÅÅÅÅ!!!!! Du kan komma fram nu för orkanen är borta. Eller ha du vårte kärut sen du flöte till Göteborg? Hur ere mä deck - dig o Monica förstås? Skulle bli glad för ett litet livstecken! Förresten inte bara jag skulle uppskatta det.
Hälsar o kramar jag till er båda

PS till Benke

Du slutar ju aldrig att överraska - jag trodde inte att du skulle gå på bokrean faktiskt!

Vad kul!

Att öppna bloggen när det är någon som skrivit. Det behöver inte vara så mycket. Om inte Benke skrivit att stygnen i örat var borta hade jag naturligtvis gått o undrat hur det var med honom. Och lika när det gäller farmor Ami - jag undrar då och då hur det är med lilla Charlie och hennes stolta föräldrar. Nu vet jag och det känns skönt.
Ja jag är faktiskt mycket intresserad av att sälja Green House-kläderna - problemet är hur mycket pengar jag behöver lägga! Har ju inget överflöd precis. Vi kan prata om det senare.

Så tycker jag det är himla roligt att tidningen Samefolket ska intervjua Denim Demon-pojkarna. Jag skrev för några veckor sen ett mail (jag kan skicka över det om ni vill) till redaktören för tidningen och tyckte att de skulle göra ett reportage. Damen jag mailade visste inte då om de skulle göra en intervju - de skulle ta ställning till om det var något lästvärt och av intresse. Jag sa att det visst var något att skriva om eftersom Denim Demon representerade samerna och dess kultur och att det idag är viktigt att poängtera detta när vi vet hur det skrivs en massa negativt. Då har tidningen alltså tänkt om och det är ju fantastiskt kul! Denim Demon hör av er sedan så jag får veta hur det gick!

Bäst att blogga lite då

Här kommer vårliga hälsningar även från Stäket. Knopp på äppelträden och syrenerna. Igår var det 14 gr varmt i solen. Härligt tycker jag.
Idag ska fibro tanterna komma till mig kl 13 och fika samt titta på fina vårkläderna förstås. Anton och Karin har lånat min bil, de var i Norrköping och hälsa på Karins släkt och vänner i söndags. Därför skulle jag köpa fikabröd igår när jag hade Kjellas bil, men det glömde jag förstås.
Fick ett recept av min syrra på Mammas goda chokladkaka som jag fick göra i stället. Hon säger att den blir väldigt saftig och god. Man vispar 3 ägg och 3 dl socker. Sedan i med 3 msk kakao
3 msk vaniljsocker, 200 gr smällt smör varmt och 1 och en kvart dl kall mjölt. Blanda detta. Sedan 4,5 dl vetemjöl bl med 3 tsk bakpulver. I med det i smeten och när den är färdig blandar man i 1,2 dl kokande vatten. Dela upp på två formar in i ugnen 175 gr i ca 50 min. Klart och gott.
Annabritt nu när du blir en glad pensionär kanske du ska sälja GreenHouse kläderna upe i Bringis. Du har många vänner o bekanta och grannar och jag kan ge dig en hög från Orrviken bl a. Du kan hålla till med visningar i bygdegården och det är mycket bättre villkor nu. Ska jag skicka en mapp till dig kan du funder en stund?
Efter mötet idag ska jag åka in till mitt älskade barnbarn en stund samt hämta bilen. Denim Demon ska ikväll bli intervjuade av tidningen Samefolket. Det sprider sig!!!
Ha de bra och på återhörande
kramar från a Ami

Bokrea

För att förhindra bloggtorkan kan jag meddela att jag va in till Ösd imorse å köpte två böcker,Mig äger ingen å Svensk maffia.Så nu har jag läsning i två dar.I övrigt kan jag meddela att jag tog stygnen i örat igår ,där tillkommer även en rättelse det va inte 28 det var 22 stygn.Men det såg bra ut iaf å satt ihop gjorde det :o)