lördag, april 26, 2008


Hej Allesammans!


Här har det varit rena rama sommarvärmen idag. Vi har haft en vår/sommarstädning av vår bakgård så nu är det bara att plantera en massa nya fina blommor i krukorna kvar. Som ni ser så kan vi snart äta rabarberpaj om denna värme håler i sig! Kanske till nästa helg! =)

Imorgon skall vi på födelsedagskalas hos Simons tremänning. Värmen ligger kvar så jag tror att det blir lite grillning... å det är ju gott!

Idag har det även blivit lite bakand. Har gjort bullar och en sockerkaka med en god topping på. Känner mig verkligen som värsta hemma-frun vilket ej händer allt för ofta...


Nu tror jag att det är dags att gå å lägga mig så att jag orkar med allt som skall göras imorn. Innan kalaset så skall vi ta och rensa i förrådet. Ser fram emot det si så där lixom..

Och om nu Gunnar eller Kåre som ändå e här nere i Skåne-land har tid att släppa hammaren en stund så e ni väldigt välkomna hit på en bit nybakat i veckan!


Ta nu hand om er så ses/höres vi snart! Kram från riviäran

Tomt på Berget

I morse kl 7.10 åkte Lisa, Gunnar AnnaBritt och Kåre söderut. Kvar blev jag och Olle. När jag skulle berätta det för honom hörde han ingenting av vad jag sa men så tog han på sina hörlurar och då var han med på noterna. Tur det finns hjälpmedel!

Lisa ringde för en stund sen och då var de tillsammans med Emma på en restaurang för att äta middag. Skönt att det gått bra så långt. Anders leker indian så honom träffar Lisa först i morgon när han vaknat.

Jag har nog inte varit själv hemma i Bringåsen, mer än fem nätter i hela mitt liv så det känns lite ovant. Jag har tänkt att göra det som faller mig in och inte planera för mycket i förväg. Idag åkte jag och Sigrun till Krokom på husvisning och sedan fikade vi på stan. En bra dag.

I natt blir det nog värre. Jag blir lätt mörkrädd när jag vaknar på natten. Hoppas katterna håller mig sällskap! Kanske jag kan be hemtjänsten titta till mig också?

God morgon..

.. säger jag fast kl är 12 mitt på dan.. :O) Varit vaken länge men inte gjort många "slängar" än.. känns otroligt skönt att bara "pula runt" i sitt hem och inte ha bråttom.. Varit på tjänsteresa hela veckan och varit ända nere i Ystad, underbart väder men blåsigt! Och på måndag åker jag norröver, till Arjeplog. Spännande att få uppleva kontrasterna så tydligt, från söder till norr på bara några dagar.. Gissar att jag får ta med mig mössan upp!! :O)
Ska bli skönt att mamma kommer, hon får vara med pojkarna några dagar, och sen får vi vara lediga några dagar ihop innan hon åker hem igen.. Linus är ju dock på väg att bli "stor" så han åker med kompis till Halmstad på onsdag och igår var de ute och åt mat och firade en annan kompis som fyllt 18 år.. Och förra helgen hämtade jag honom kl 2 på natten efter en festkväll med hockeykompisarna.. Ja, det är nya erfarenheter och upplevelser nu.. :O) Tur att jag har min lilleman hemma fortfarande så blir inte övergången till att ha vuxna barn så total.. :O)
Nåja, den lille är väl inte så liten heller, han fyller 14 år idag, och vi får fira honom imorgon, då killarna kommer hit till mig och mamma..
Nu ska jag nog iallafall börja röra lite på mig, åka in till stan och göra lite ärenden, och sen fika hos min väninna i em..

Stor kram till alla... Mia

Hejsan faster!!

Vill bara hälsa att även om jag inte skriver så mycket, så försöker jag vara inne och hålla mig uppdaterad på vad som skrivs på bloggen. Gillar verkligen att du skriver allt vad du tänker på, det är speciellt att få läsa dina berättelser om hur det var när ni var små.

Här nere i Norrköping känns det lite som att sommaren ligger på lur, det har varit riktigt härligt väder i en vecka nu. Tyvärr har jag fått ägna mig åt tentor, men dom är äntligen över!!! Och även om resultatet blir negativt, så behöver jag inte oroa mig förrän i slutet av augusti. :)

Nej, nu ska jag städa så jag vågar släppa in besöket från norr som kommer i eftermiddag.

Kramar!!