torsdag, maj 15, 2008

Berget, Bringåsen i mitt hjärta!

Idag har jag blivit intervjuad av redaktören för en liten tidning som heter: 100% Östersund. Hon har fått mitt namn p g a att jag är byombud i hem- och bygdegårdsföreningen. Har ju precis blivit invald så jag har inte tänkt så mycket framåt - om jag behöver det?? Har väl bara tänkt på att jag får "kuta i gålan å drick kaffe bäre". Hon ville bl a veta vad jag skulle vilja göra här i byn för framtiden. Vart det känns naturligast att åka till Östersund, Lit eller Häggenås. Hon har också pratat med byombud som representerar dessa byar. Vad är det som är bra med byn, saknar jag något o s v. Artikeln kommer att vara med i numret som ges ut den 24/5.
Ja du Ami, vill du ha med dig en liten, tandlös gumma på klädvisningen i Stockholm? Klart att jag gärna vill följa med - bara det ordnar sig med mina tänder. Var till tandläkaren igår och det var ingen gladare Anna-Britt som gick därifrån. Han måste göra en ny helprotes i överkäken och då kan man göra på två sätt - antingen med implantat (svindyrt, men som håller bäst) eller med någon slags sugplatta som håller fast protesen i gommen (en billigare variant). Tror ni jag kan äta torkat renkött sen? Han ska komma med ett prisförslag. Det ska ju bli billigare fr 1 juli. Klart är dock att jag måste dra ut 3 tänder i överkäken. Han kan också göra en tillf protes, kostar ca 2000:- extra, som jag absolut måste ha innan vi åker till Italien. Om inte - finns det någon annan dam som vill följa med Kåre? Eller, visst finns det många tandlösa gummor där, så jag kanske försvinner i mängden?? Oavsett vilket renoveringsalternativ det blir, så kommer det att bli dyrt igen. Tänker mig ståendes vid busskuren, efter väg 87, med en sparbössa i handen, där givmilda människor kan lämna ett bidrag. Ni ser mig framför er, eller hur? Eländes, elände!

Stäket rapport

Hej alla bloggare
Va synd Erika att vi inte va rhemma när ni var i stockholm. Men vi var på ett varmare och skönare ställe än Jämtland i alla fall. När vi kom hem från Mallis var det 26 gr i Stockholm. Men nu är det kallt igen.
Måste erkänna att min tatuering var en falsk. Den klistrades fast och satt till jag duschade igen.
AnnaBritt: du får nog följa med till Stockholm i alla fall, höstkläderna kommer upp och vi ska se
dom i Västertorp på lö kl 15. Bra om du är med då och tar med dig blanketten som ska skickas
till Sverigekontoret. Vi kan gå igenom lite på datorn som är bra att kunna när du drar igång.
Vilket fint hus fam Olsson ska bo i i Italien, verkar jättehäftigt ju och med pool också. Det blir en
skön simtur varje morgon då?
Ska snart in till stan. ska hämta Anton o Charlie för att sedan åka på korpfotboll somAnton är med på. Karin ska på teater så farmor ska ha hand om Charlie. Ska lägga in lite kort från sem
men har inte hunnit ännu.
Söndag till tisdag åker jag på kurs till Jylland och GreenHouse.
Vi ses på fredag Kåre och Lotta, välkomna
kramar från Ami

Vi ses snart Ingegärd, Gunnar och Lisa!

Tänk att vi åker imorgon! Det ska bli så roligt att träffa alla och härligt att äntligen få åka till Italien!

Kör försiktigt så ses vi i över-morgon på Arlanda!
Kram!