onsdag, maj 30, 2007

Ny Hamster


Idag var jag och hämtade min nya hamster som jag kallar för Elayne. Vi hämtade henne i Lugnvik där hon bodde tillsammans med sina 12 syskon och sin mamma. Att flytta har nog varit en stor upplevelse för henne, hon är ensam för första gången i sitt liv. Hon verkar trivas i sin nya bur och har sovit några timmar och springer nu i hjulet för fullt. Det var den näst minsta hamstern i familjen, hon väger bara 47 gram just nu men hon växer nog på sig.

Manifest för en livlig sida

Här uppe på Berget ser vi ner på landet nedanför och undrar vad det är som händer där nere. Nu ser jag att det är fler än jag som tittar på den här sidan. Det har blivit möjligt med hjälp av shadow, fast det vet han inte, klicka på Vis statistikk i spalten till vänster så får ni också se.

Då jag, som är en osocial människa, inte gärna ringer folk och frågar hur dom mår och vad dom gör skulle ändock vilja veta just detta av ren nyfikenhet. Det är inte mycket jag vill veta, det räcker med vad du ätit till middag eller om du hört en rolig historia som du kan dela med dig av. Med andra ord har jag blivit så gammal att jag behöver se att ni lever utan att behöva besvära mig. Eftersom du är här och läser detta vill du antagligen också veta just detta av ren nyfikenhet.

Därför vore det förnämligt om du ville ansluta dig till oss som skriver på Berget Bringåsen och dela med dig av din livsvisdom. Detta blir möjligt om du emilar till mej osons@telia.com och ni som redan har möjlighet tänk på oss andra som tittar på denna sida, pränta inlägg.