måndag, februari 25, 2008

Men nu är det....

...bloggtorka vill jag säga!! Hur är det med er - lever ni som vanligt eller?? - är livet helt händelse- och meningslöst kanske? Nu är jag hemma på Berget igen och jag känner mig på hugget att skriva lite. Har ju varit i Örebro hos min Mia o mina pojkar och det har varit mysigt som alltid. Och våren har kommit dit. Vid ytterdörren hade Mia satt en skål med påskliljor och en med krokusar. Jag och Mia har sprungit på stan och en dag hittade vi likadana pyjamasar - vita byxor med gröna små prickar, vit- o grönrandiga tröjor med lite rysch o pysch. Det enda som inte stämde var storleken - 1 xs o 1 xl. Ni får gissa vem som har vad. Pojkarna hade roligt i alla fall när vi mannekängade på kvällen.
Annars har det varit hockey förstås och det gäller att man verkligen tycker det är roligt när man som i Rasmus fall får åka till Guldsmedshyttan t o r för att träna med distriktslaget kl 19.30 - 21.00 på en fredagkväll!! Och gör detta utan att knota. Vi var hemma 22.30!!
Linus spelade mot Huddinge, borta igår kväll. Han gjorde ett mål - men blev också utvisad 2 ggr. Och mormor tänkte tyst för sig själv "Bravo Linus, puckla på dom bara". Ibland kan man ju vara lite kaxig när man inte hörs!
Nu lämnar jag över till nästa talare.//Hej då