torsdag, december 13, 2007

Ett julkort från Vestby


Jag är störst och bäst;)

Ett julkort från Vestby


Det blir inte så många julkort skickade i år (om ens något), så detta kortet är till er alla.

Vi var nere i stallet idag och fotade julkort på hela familjen samlad. Alla hade självklart på sig tomteluvor ;)

Tenta och Brandalarm

Hallå alla Lucior! Idag har jag skrivit tenta. Redan kl 8:00 var det dags. Ämnet är Modellbygge och Simulering (teori) och kände i förväg hyfsat bra. kl 8:14 gick brandalarmet igång och vi var tvungna att utrymma lokalen. Tentamen lokalen är en matsal som till hör en högstadie skola i närheten av Campus. Brandkåren kom medans en stakars tenta-tant försökte försäkra sig om att alla var ut rymnda. En riktigt stressad billist klev ur sin bil och skällde på oss (hundra studenter) och brandbilen för att vi stod i vägen där han skulle köra. Han hade ju faktiskt ett jobb att sköta.

Efter ett tag sa brandmännen att det var säkert att återvända. Kl 8:32 satt vi åter i salen för skrivningen. Enligt examinatorn ska avbrottet inte behöva påverka giltigheten av tentan, så tur var ju det. Tentan var dock "lagomt" svårt. Problemet var att det dök upp en del saker som jag inte hört talas om tidigare. Om jag klarat tentan kan jag få veta innan jul. Det är upp till min italienska examinator att jobba på, fick för övrigt höra denna prata svenska. Hon har hållit alla föreläsningar i engelska, det var en smärre överraskning

Imorgon ska jag börja plugga till nästa tenta i Bildbehandling och bildanalys samt äta tårta. Det är kunden(http://www.tii.se/) vi jobbat mot i ett projektarbete som bjuder. Morgondagen skall senast avslutas med ett knytkalas där vi ska ha julbord.

I helgen blir det mer plugg, på tisdag är tentan, på onsdag ska det pratas betyg i kursen (programvaruutvekling) samt hoppa på tåget till östersund, på torsdag ska jag kliva av på station samt besöka tandläkaren 11:30.

13 dec


Lova hade lussat klart efter ca 20 min .Jag tycker hon e bra söt som tärna också.

Vilken söt liten Lucia

vi har fått på Berget o bamsen är ju också fin med sin ljuskrona o klänning. Och en lussebulle som ser jättegod ut. Ha en bra luciadag alla!
Benke - det är snarare en av dina bröder som är kryptisk.

Lucia

Therese (och Bamsen) är bergets egna lilla Lucia.
- Världens sötaste! ;)

Vi önskar alla en fin Luciadag!

Färgfabriken

Man blir verkligen nyfiken på dina kryptiska bloggar AB,den senaste framstår ju som glasklar:o)