tisdag, maj 27, 2008

...och i Norrköping



Det är inte alla som har varit i Italien den gångna veckan och visst händer det saker i Norrköping. Kurserna tar slut och tentan nalkas. Förmodligen en av de svåraste jag haft. Ljudteknik är ett svårt ämne när man blandar in den svåraste matten.

Roligare är att jag i torsdags flyttade. Jag delar numera en 5:a med tre klasskamrater. Lägenheten ligger på Smedjegatan 32 på ungefär 50 meter från skolan.

Den gamla lägenheten räknar jag med att städa ur och lämna bort nycklar någon gång nästa vecka.

För att se bilder från mitt nya boende klicka här.

Ja, och på lördag är det tenta som sagt. Och efter det är det sommarlov beroende på hur mycket rapporter som ska kompletteras

Ps. Grattis AB

M U C K!

Nu är det över - mitt jobbarliv!!! Jag behöver inte tänka på nya organisationer, löner, semesterönskemål, arbetskamrater, daglig pendling till o från jobb, dumma och knäppa chefer, gnälliga tanter o s v. Och jag kan sova till kl 10.00 utan att skämmas! Skööööööööööööööööönt!!!!

Minnesruna över Orvar 70 år

Orvar kom in i mitt liv när jag var 15 år. Jag hade satt in en annons i ÖP då jag önskade köpa en sköldpadda eftersom min far var allergisk och vi redan hade en katt, Murre. Jag köpte honom av en tjej på Frösön som förvarade honom i en blå plastbalja, modell liten. Priset var 50 kr. På den tiden var det importstopp p.g.a. salmonellarisk så det var ovanligt med en sköldpadda som husdjur. Tjejjen visste att en dam haft Orvar i 18 år, någon i 5 år och en annan ägare hade haft honom i tre. Vad som hänt dessförinnan var oklart. På trettondagsafton brukade vi fira hans födelsedag och den kunde variera, ibland fyllde han 50 ibland 60 år. En gång fick han en lakrisrem på sin födelsedag som han satte i halsen, men som tur var lossnade den. Länge levde han på isbrgssallad, tomat, gurka och äpplen tills en veterinär upplyste oss om att det var helt fel kost, roccula skulle det vara.

Som Berith så sant såg och sa, växte Orvar och var en glad sköldpadda, särskillt på somrarna när det fanns maskrosor att äta. På vintern var det inte lika livat men då sov han länge och rörde sig knappt.

Orvar var en del i vår familj, släkt och vänkrets och det är ett tomrum i våra hjärtan. Nu vilar han bakom huset på vår lilla husdjursgravplats . Vi hoppas att han nu får beta fritt på de stora ängarna i en solig himmel.

Nu har jag också..

..sparkat till i baken.. Hmm, det var ju inte allt som var snyggt precis, men Demon-jeansen = klockrena..
Men jag ska villigt erkänna att jag väntar på en cool kjol nu.. ;O)

Skönt att ordningen är återställd, men tur att vardagen förändras lite ibland, så man kan komma hem/åter och uppskatta det man har..

Sååå skönt väder, imorgon har jag tagit ledigt för att åka till Sthlm med en väninna, gissar att det kan bli en del shopping.. Fast vi ska äta, fika och mysa i solen också..

kram, MIa

Kan bju på en hård spark i baken också!!

Efter att jag har röstat , ere bara å luta sej tillbaka å vänta på mutorna ??? :o)

Denim Demon SIFA Awards

Heja berget och hela tjocka släkten!

Denim Demon har blivit nominerade av Sportswear International till årets nykomling 2008. Att vinna detta skulle innebära en duktigt hård spark i baken och förhoppningsvis generera en del press och intresse utomlands ifrån. Därför vill jag på detta vis be er att gå in på följande länk, http://www.sifa.sportswearnet-special.com/, och rösta på oss. Ni behöver rösta i var och en av de olika kategorierna för att komma till vår kategori Best Newcomer. Det vore mycket trevligt om ni kunde lägga två minuter av er tid och hjälpa oss med detta!

Tack på förhand!

Oskar, Anton, Patric och Kjellåke.