fredag, december 21, 2007

Veckans rosor

Veckans rosor
Den här veckan vill jag dela ut flera rosor. Först o främst till Gunnar o Lisa. Jag har sagt det förut men säger det igen - det är så skönt att de finns här på Berget! Gunnar kämpar på trots att han har ont lite här o där ibland. Men jag vill också ge den övriga familjen varsin ros. Ingegerd, Anna, Emma o Anders har säkert också varit oroliga men tacksamma över att det gick bra.
Så vill jag ge Annas familj rosor. Anna som pluggat, jobbat, skött sin häst, varit mamma m m o Terje som tagit sin bilskollärarexamen. Han har ju gått utbildningen här i Sverige och varit borta i veckorna. Det måste också ha varit mycket arbete för att få vardagen att fungera. De är förresten på väg hit till Jämtland idag.
Sist men inte minst vill jag ge Kurt en ros. Han hade också änglavakt när han satte den sega köttbiten i halsen och det blev ambulans till lasarettet för operation. Och detta precis när han skulle flytta till Göteborg.
Igår kom de första julfirarna hem -Emma och Anders. Och precis nu kommer Anders Hansson o Gösta Persson med julgranar till oss så nu kommer det att bli ännu ljusare o finare här på gården.
Tack Kurt för de fina bilderna från Liseberg! Men inget slår ju vår 75-meter höga gran.
Hej då!