tisdag, januari 01, 2008

Gunnar!

Vilket bildspel.De e helt otroligt Va du hittar:0)

Livet i Vestby

Anna Andersson !Jag personligen tackar dej å Terje för de mest positiva människor jag någonsin stött på.Nog om detta.POK:o)

Nytt år... nya möjligheter!

Inte mycket att säga

men Sahara MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

Kurt?

Vart tog lilla vägen?POK :0)

Krönika

Jo då Benke min kära vän, vi mår gött å de hoppas ni gör oxå. Jag måste säja att de var mycke fin krönika du skrev,,ha de nu så bra. Bamsekramen på er,Kurre & Monika

Hänger

det på er så ska jag nog se till att pumpen håller:0)

Benke

.. du har inte kunnat uttrycka vad du känner bättre! Sätt in det på ditt +konto så håller hjärtat längre! Kramar till dig!

De blev ju så mycket att pyssla med igår


så min nyårskrönika kommer att bli lite fördröjd.Mina kära syskon hann jag med på em igår.Ni övriga bloggare önskar jag ett mycket gott nytt,Låt oss se till att Gurra får nya fina siffror till vårat nya år.Nu halkade jag in på krönikan likt förb.Så de e väl lika bra att forts.AnnaBritt (kan låta patetiskt men de ere inte)Du å Kåre ska känna er varmt välkommna till Talldungen ,skönt att du e hemma igen Lotta.Jag kan inte låta bli att skriva om mina älskade syskon,nu rinner tårarna så jag knappt ser tgbordet.Ä jag fortsätter sen :o)Kurt å Monika hoppas ni mår gött.Berit !klippningen e klar.Gunnar! jag vet att du har lite svårt för det men en av dom största kramarna får du:0)Tjåken å AMI! jag behöver inte säga mer.EN RIKTIGT STOR KRAM TILL ER ALLA FRÅN BENKE M FAM

Då och nu

Nu är den förbaskade julen slut och det nya året är infirat. Nyårsdagen är skön tycker jag - med nyårskonsert från Wien bl a. Jag skriver den förbaskade julen därför att jag vet att den är förknippad med så sorgsna -men tack o lov också glada - minnen för oss syskon på Berget. Vi kan förstå att det känns så, men det är framåt vi måste blicka. Annars står vi bara där och kommer ingen vart. Vi sitter alla på en guldskatt - våra älskade barn o barnbarn - det är för deras skull vi måste leva i nuet och som tar oss vidare. Jag säger bara "VI HAR FÅTT VÄRDEFULLA GÅVOR ATT FÖRVALTA PÅ BÄSTA SÄTT"!
Sedan blev jag så himla glad när jag såg korten från förr i tiden som Gunnar lagt in som ett bildspel i bloggen. Där finns inget som är ledsamt på något vis. De flesta ser glada ut och det känns som de bortgångna har vaknat till liv igen o för en stund finns här bland oss. Minnen som jag inte glömmer och som gett mig livet på både gott och ont.
Hälsningar o kramar till alla mina nära o kära

Nyår

Ja mina vänner,här var de en lugn nyårsafton,inomhus alltså,Här i gbg gillar dom defenitift fyrverkerier ja tror inte jag har upplevt en sådan ljus natt himmel någon gång,man kunde ju tro att tredje världs kriget hade brutit ut,hahahaha.Å lite puders snö har de oxå kommit här,Ha nu en fin dag och god fortsättnig önskar Monika & Kurre

God fortsättning

på nya året önskas alla Bringasenbloggare! Vi har haft en mycket trevlig kväll här på Berget. Med en massa marschaller som kantade vägen mellan Gunnars till Tallstugan . Kåre o Gunnar har fixat med maten - till förrätt fick vi gravad o rökt lax med en fyllning av svarta oliver, västerbottenost o parmaskinka. Med en dressing gjord av mixade björnbär, senap, honung o vinäger. Till varmrätt blev det oxfilé som var penslad med soja och rullad i bryggkaffe (torrt) innan den helstektes. Till den en whiskysås o sallad. Efterrätten blev zabaione = äggulor, råsocker o marzalavin som vispades i vattenbad så det blev lite krämig. Kaffe o kakor förstås. Och nu strax innan vi gick hem käkade vi kex o ost. Nu är vi jättemätta. Ett fint fyrverkeri avslutade festandet.
God natt önskas alla o envar (jag är tydligen den enda intelligenta bloggaren som är vaken, Benke).

2008