God fortsättning
på nya året önskas alla Bringasenbloggare! Vi har haft en mycket trevlig kväll här på Berget. Med en massa marschaller som kantade vägen mellan Gunnars till Tallstugan . Kåre o Gunnar har fixat med maten - till förrätt fick vi gravad o rökt lax med en fyllning av svarta oliver, västerbottenost o parmaskinka. Med en dressing gjord av mixade björnbär, senap, honung o vinäger. Till varmrätt blev det oxfilé som var penslad med soja och rullad i bryggkaffe (torrt) innan den helstektes. Till den en whiskysås o sallad. Efterrätten blev zabaione = äggulor, råsocker o marzalavin som vispades i vattenbad så det blev lite krämig. Kaffe o kakor förstås. Och nu strax innan vi gick hem käkade vi kex o ost. Nu är vi jättemätta. Ett fint fyrverkeri avslutade festandet.
God natt önskas alla o envar (jag är tydligen den enda intelligenta bloggaren som är vaken, Benke).