torsdag, januari 10, 2008

Nu vål á faster kärut!

Men oj vad jag känner mig hedrad Oskar o Anton! Det kunde jag väl aldrig tro! Blir jag världsberömd kanske? Ställer så gärna upp som reklampelare till Denim Demon! Och ingen skulle väl bli gladare än vi här uppe om ni etablerade er i Rörvattnet.
Slutar med att än en gång önska er LYCKA TILL! med ert framgångskoncept.
Kramar fr á faster på Berget

Gigantiskt kul

ere få läsa att ni döper en jeanstvätt efter Anna-Britt ,som en yngre bror till henne kan jag inte bli stoltare.Först hemvändare sen hangaround å snart en legend i jeansbranschen ,var ska det sluta AB ? Jag gratulerar iaf :o) Själv har jag varit i Ottsjö i tre dar å spikat panel på ett fritids hus.Kan meddela att västanvinden som blåst över fjället har varit uppfriskande.



Jag vill sent om sider tacka vår faster Anna-Britt för de värmande orden! Det var oerhört kul och känslosamt att läsa ditt inlägg. Som ett bevis på vår tacksamhet har vi valt att uppkalla en av våra kommande jeanstvättar just Anna-Britt. Vi är glada att vår släkt i norr verkar uppskatta det vi pysslar med, det känns väldigt bra att ha ert stöd.

Har sett att Rörvattnets fjällhotell är till salu för mindre än vad en tvårummare kostar i Sthlm. Skulle vara skoj att ta över det, döpa om det till Denim Demon hotel alternativt Hotel Sarves, och samtidigt stötta våra rötter i glesbygden... Dessvärre är vi inte tillräckligt starka ekonomiskt ännu, så om någon känner sig sugen och redo att investera lite pengar så är ni välkomna att höra av er...

Hoppas alla mår bra!

Kram
Oskar & Anton

En tur till stan

Idag tog jag mig en tur till stan. Gunnar var snäll och skjutsade in mig men tillbaka åkte jag med bussen som går till Stugun. Och det funkade ju bra. Det var några skolungdomar som steg av här också.
Skulle handla några saker bl a läppglans, hudkräm och en silvergrå ögonskugga av märket Mac som jag läst skulle vara bra för oss 55+ are. Sprang i alla affärer som säljer make up-saker men de märket hade dom inte. Jag blev lite sur över det strax men det har gått över nu. Köpte en spets som jag ska sätta på min paradhandduk som jag köpte i Lit på hantverkshuset. På Åhléns blev det ett bestickställ, gem o häftstift. Blev naturligtvis fikasugen så jag gick till nyrenoverade Törners o beställde kaffe + semla. Gott. Där träffade jag också Maria o Eva- döttrar till kusin Irené i Kläppe. De har nyligen fått en liten flicka var med bara några veckors mellanrum.
Frågade hur faster Mia mår, men hon ramlade för ett tag sedan o slog i ryggen så det var besvärligt för henne att sitta. Får se om hon ev ändå kan komma hit o äta lunch någon dag.
Pappa nickade i allafall glatt när jag föreslog det för honom. En sak som jag grunnar på när det gäller pappa är att han ofta frågar vilket datum det är. Idag frågade han och när jag sa den 10:e januari tyckte han att då var det inte så många dagar kvar till den 22:a. Jag frågade varför han tänkte på det datumet - fick till svar att det är hans födelsedag. Och han har ofta sagt i andra sammanhang att han är född den 22:a. När jag sagt att det är den 22 aug han fyller - många månader dit - ser han bara fundersam ut. Mycket fokus på den 22:a alltså.
Nu ska jag laga fläskpannkaka.

Mmmmmmmmmmmmmmmmm

Mmmmmmmmmmmmmm.... Jag säger bara "Dansbandsdags i Radio Jämtland"!