onsdag, november 14, 2007

Rapport från Tallstugan på Berget

Det kanske blir lite mycket om Tallstugan nu men jag måste helt enkelt delge er att jag är så himla glad för att det blir så fint här. När molnen av slipdamm lagt sig ser jag klart och tydligt fondtapeten -med blommor som har pistiller av guld- och som kostat blod, svett o tårar att få upp p g a mönsterpassning, vita, fina fönsterbrädor, golvlister o tak, och tapeter med ränder i silver i vardagsrummet. Braskaminen ska också bli vit.
Ja du Kurt du skulle bli grön av avund!!
Den första möbeln som kom på plats var min lilla byrå som jag fick av syskonen o pappa i 60-årspresent och några av korten på mina älskade pojkar Linus o Rasmus sitter på kylskåpet. Ja då Mia du kommer naturligtvis också att pryda din plats när vi plockat upp allt.
Och för första gången i mitt liv har jag en diskmaskin - får se om jag kommer ihåg att använda den också för det är väl lite ovant i början. Är också så glad över att Gunnar satt upp en lång klädstång i förrådet så jag får plats med mina Green-House kläder?? Han förstod att garderoberna inne i huset inte skulle räcka till. Kåre har ju lite kläder också.
I helgen kan vi så smått börja flytta in i huset. I Brunflo har vi haft ovärderlig hjälp av Berith o Kent med att packa och putsa fönster. Det betyder så mycket för det är ju lite pyssel med att flytta!!
Och, som ni säkert förstår är alla välkomna att hälsa på i lilla stugan när ni kommer till Bringis!
Ha det så bra hälsar o kramar
Anna-Britt