lördag, januari 12, 2008

ab tvätt

Ta ett par otväyttade demidemonjens blanda med 5 kg torkat renkött och en dl persil eller surf, låt ligga i blöt under fullmåne i 30 grader minus celcius, plocka upp jensen, skaka dom torra, pynta med bigoreterier från guldfdynd eller Starlandersguld, men det går lika bra med renhorn. Om ni fortfarande känner er osökra var vänlig tag kontakt med WWW. berget.se

Jeanstvättar

Om det är någon som undrar hur man tvättar Gunnar gör man så här: Ta två klickar Milda margarin och tre nävar sågspån. Omröres, skaka inte. Slut.
Vad gäller Anna-Britt är det bäst att fråga Gunnar

Malliga igen

Ni andra kanske tycker att det står mycket om oss på bringasenbloggen, att vi är malliga och då vill jag bara säga - VI ÄR MALLIGA! Det känns skönt att få vara det någon gång eftersom det inte händer så värst mycket här på lilla Berget jämfört med livet utanför. Och då blir det extra stort fokus på det som rör oss förstås. Finns i och för sig många saker vi - var och en - kan vara malliga över och som egentligen bara berör oss själva mest. Skönt att kunna sätta in på +kontot då.
Ikväll ska jag o Ingegerd gå till Filadelfiakyrkan och lyssna på gospelkören "By Grace" från Stockholm. En av de bästa gospelkörerna i Sverige. Jag har ju kommit i kontakt med dem tidigare när jag sjöng i "Sankt Lukas gospelkör" i Kallhäll. Väl värda att lyssna på alltså.
Gunnar är flyttgubbe idag, hjälper Margareta o Janken. Kåre skottar snö framför vebon och broarna eftersom det kommit rätt mycket snö de senaste dagarna. Men solen skiner och det är vackert.

I lördagsbilagan

står det. "Jeans med samisk touch" är rubriken.

GOD MORGON
Reidar ringde mig på morgonen idag och ville köpa vår husbil........ Han vill sälja lägenheten i okt och då ska han bo i husbil säger han.
Han hade pratat med Benke och Eva på morgonen och sa att det stod om Denim Demon i ÖP
idag och jag har letat på nätet men kan inte hitta något. Såg på bloggen att det var så i alla fall. Vi är mycket stolta över våra söner som är så kreativa och duktiga.
Ha en skön lördag allihop
kramar från a Ami

Malliga

Idag är vi (Gunnar har ju också fått en jeanstvätt uppkallad efter sig) på Berget lite extra malliga! Tänk att få vara med på ett litet hörn i ÖP i samband med reportage om Denim Demon jeans. Nu måste jag köpa mig ett par jeans med den ljusa tvätten "Anna-Britt". Hoppas det finns en storlek som passar en liten tant med rondör! Det här är ju hur roligt som helst eller vad tycker ni andra? Heja på Oskar o Anton! Vi håller på er i alla väder!
Kramar fr á faster

Äntligen !


har Östersunds Posten hittat rätt.