måndag, mars 22, 2010

Tjo ho från Berget, Anders!

Det måste väl kännas jättebra när examensarbetet är (nästan) klart. Och nu får vi alla hålla tummarna för att du ska få ett jobb du gillar! Faster tycker att du gjort det bra som pluggat så länge och då måste du ha en bra utdelning på det oxå!

Visst är det skönt att snön nästan är borta där nere. Kan sakna den tidiga våren med blommor och lite varmare sen jag bodde i Kallhäll. Men om vårvintern fortsätter vara så solig och fin som den gångna helgen, får vi vara glada också.

Då ses vi snart! Kramar fr mig!

Tjo från Norrköping!


Sakta men säkert närmar jag mig slutet på mitt ex-jobb. Idag har jag skrivit ut min rapport för att gå igenom den en gång innan jag skickar in den till examinator. Ska bli spännande att se vad han och min handledare tycker om det jag skrivit, kan bli att jag får göra massa ändringar, men det är ett senare problem.

I Norrköping har vintern börjat dra sig undan och våren nalkas. Trottoarer är inte lägre täckta av is och emellanåt så värmer solen när den tittar fram.

Annars så försöker jag börja söka jobb, vilket är tråkigt. Jag hoppas på att ett företag ska hitta mig istället för att jag ska behöva hitta dom. Som tur är har min sektion bransch dagar onsdag och torsdag denna vecka. Jag hoppas därför att de lyckats bjuda in företag som letar efter arbetskraft.

Jag planerar även inför att fira påsk i Jämtland och har idag beställt tåg biljetter så att jag kommer upp på måndag den 29e vid klockan 13:30, om tågen går i tid.

PS. Stort grattis till bergets nyblivna bilförare DS.

LISA

GRATTIS till styrlappen

BRAVO LISA!

Lyckost dig som fick körkortet idag. Då vet pappa vem som ska "låna" bilen då.

Lisa har fått lappen

Terje kan också känna sig nöjd.