söndag, november 29, 2009

Rapport från Stäket

Vi har haft en väldigt intensiv helg. I fredags åkte vi till Folkbaren och umgicks. Oskar och Anton var DJ . Efter det hade Oskar fixat ett hotellrum åt oss på Clarion hotell på söder där vi övernattade. Gick på stan på lördagen och åkte med Bengt och Lena till Mariehamn lö till sö.

Vi åkte med Birka Paradise en väldigt trevlig båt tycker vi. Anton Karin och Charlie hämtade oss
vid båten , vilket var väldigt skönt. Vi var med hem till dom och fikade med nybakade lussebullar. Charlie hade bakat pepparkakor, Pippi herr Nilsson och Lilla Gubben. De är hennes nya favoriter. Ja nu är det nedräkning till barn nr 2. Den 7 dec skall han/hon komma ut är det bestämt. Mycket spännande ska det bli.
På torsdag ska Maritha och jag som vanligt gå på Hantverksmässan i Kista. Kul att titta på allt fint hantverk.
Lördag ska jag sälja ut hela mitt lager av Greenhouse kläder. Jag ska ta ett uppehåll med försäljningen. Min arm är helt väck och det är inte bra att hålla på med kläderna då. Dessutom vill jag vara relativt pigg och kry för barnbarnen.
Ha det så skönt uppe i fagra Jämtland. Här fryser vi idag bara 2 gr ute
puss o kram från oss

Kusin Nils-Ingemar 60 år

Kan berätta att jag o Kåre köpte en blomma och åkte till Krokom där Nils-Ingemar bor på ett äldreboende. Kusin Astrid o Tommy fr Järpen var också där. Jag vet inte om Nils-Ingemar kände igen mig - det verkade så i alla fall - han såg glad ut och någonstans fanns jag tydligen. Ibland såg han så där "spjuveraktig ut", ni som känner honom vet nog vad jag menar. Och rätt vad det var så såg han lite allvarsam och ledsen ut. Han satt i rullstol. Pratade inte så mycket och när han gjorde det blev det lite osammanhängande och svårt att förstå. Hörde honom nämna Stensjön några gånger. Personalen hade ordnat med tårta och kaffe och vi var nog där 1,5 tim ungefär. Hoppas han fick ut något av sin födelsedag i alla fall.

Emma hälsar till alla!

Emmorna är i/på Tasmanien och försöker se så mycket som möjligt av ön. Det är kallare där eftersom det ligger längre söderut. När jag ringde skulle de checka in på ett hostel som är ett vandrarhem och i morgon åker de tillbaka till Melbourne. Hon trodde att hon skrivit på bloggen men det ser vi ju inte så mycket av. Det kanske blir mer framöver. Det låter i alla fall som hon har det bra.

Idag blir det en heldag. Först kyrka med sång och kaffe. Sen en tidig födelsedagsmiddag för min far och på kvällen Lasse Winnerbäck! Trevlig första advent alla!