tisdag, februari 19, 2008

Min födelsedag!


tack för allt på min födelsedag ;P jag har haft en jätte bra födelsedag. jag har ätit kina mat, swartswallds tårta och fått presenter. i påsen var en fin resväska som blir perfekt när vi åker till Italien. jag fick också några tröjor, halsband, choklad , shopping, pengar och en madrass till pulkbacken. och jag har en ny mobil, walkman w580i, den är rosa ;D
kraam!

LISA

GRATTIS LISA
Hoppas du haft en bra dag och fått fortsätta firandet nu ikväll med en riktigt god 3-rätters middag, tårta h ännu mer presenter.
Grattiskramar från faster vid foten av Berget.

Grattis Lisa!!




Läkarbesök med..

....pappa idag på hälsocentralen i Lit. Distriktssköterskan hade bokat en tid för allmän kontroll. Sa hon till mig - men i remissen stod det koll av en fettknöl på ryggen. Doktorn kollade blodtrycket - 120/70 vilket får betraktas som jättebra. Han sa att pappa hade lika bra tryck som hans granne som han till och med påminde om. Grannen var 98 år och det skulle nog pappa bli trodde han. Lyssnade på hjärtat som också var OK.
Sen tog de en massa blodprover (vi hade då väntat en halvtim) - vilket visade sig svårt för de hittade ingen bra åder på armen att sticka i. Pappa är ju som tur är himla tålmodig o jag både hörde o såg att det gjorde ont några gånger. Och jag höll på att svimma kändes det som. Inte pappa utan jag alltså! När systern hittat rätt rann det så lite blod så det tog lite tid att fylla 4 rör. Efter många om o men gick det bra till slut. Vi åkte kl 13.00 hemifrån o var hemma 15.45. Då hade vi varit inne hos doktorn 5 min högst. Strunt samma - pappa ser så gla o kärit ut när han får åka med färdtjänstbussen där han kan sitta i sin rullstol och har bra koll åt alla håll.

GRATTIS LISA

Ett fyrfaldigt leve levereras härmed från Önevägen ,HURRA HURRA HURRA HURRA

HIPP HIPP HÚRRA FÖR LISA IDAG.
GRATULERAR PÅ FÖDELSEDAGEN
AMI OCH KJELLA
Ps vad var det för ngt i säcken, nyfiken?

GRATULERER LISA!!!


Tjoho,

Tänkte bara skicka en jättestor och god kram til Lisa på hennes födelsesdag! Hoppeas du får allt du drömmer om på denna stora dag!

Vi väntar på dig här i Vestby, ska bli kul med besök..

Therese hälsar också, men hon sa at du var tvungan att vänta med en kram tills du kom ner :)

Hurra för Lisa only sixtin






















GRATTIS

Lisa på födelsedagen,ha nu en fin dag me många presenter Kurre &Monika

Till Lisa!

Har den äran Lisa på din födelsedag. Hoppas du får många paket!
Kramar och hälsningar från oss i Tallstugan på Berget