torsdag, februari 28, 2008

Till Malin

Tack för "Handen på hjärtat" med Sofia Källgren! Har aldrig lyssnat ordentligt på den förut. Jag säger bara "spela och njut"!!

Tankar vid köksbordet

Nu sitter jag här i min prickiga och randiga pyjamas vid datorn på köksbordet och tänker på oss syskon. Under tiden har jag öppnat fönstret i sovrummet på vid gavel för att vädra ut de sexfotade odjuren som frodas i sänghalmen. Råkade se ett program om städning på TV:n i går kväll och det gavs tips om hur man ska gå tillväga för att slippa obehag. Bl a att vädra.

Jag tänker som sagt vad på oss syskon - och ni andra (ni finns ju med på ett hörn också) får ursäkta om det blir lite skryt. Kan inte nog förundras faktiskt. Vilka oanade tankar och resurser det finns inom var och en av oss! En enorm styrka av olika känslor - vi behöver dem för att leva - som vi planterat hos våra barn också! Gå bara in på bloggen för att upptäcka det. Rekommenderar Annas o Malins egna bloggar med många tänkvärda och uppskattade inlägg.

Blev avbruten nu av Benke som tittade in för att visa sitt ärr på örat. Det hade läkt bra.

Nu slutar jag med mina tankar och summerar: Vi kan förstå det som hänt bakåt men för att leva måste vi tänka framåt! Kramar till alla!