tisdag, juli 12, 2011

Oj, vad fint det blir i Alanäset!

Ser verkligen fram mot att få komma upp och se med egna ögon. Köket och badrummet i Allétorpet och en finfin brygga på gröngatan att sitta och njuta av sommardagar och nätter. Bra shoppat Ingegärd -vilka härliga stolar! Det är toppen med återvinning!

Nu har Hanna med familj åkt efter 3 härliga veckor i Krokstrand. Vi har haft det så mysigt tillsammans i vårt sommarkollektiv. Lisa är kvar så helt ensamma är vi inte. Hon jobbar på Sebastians dagis och verkar trivas! På fredag kommer Gunnar och Ingegärd och på lördag kommer mamma och pappa. På söndag ska vi ha barnkalas för Sebastian som fyller 6 år om ett par veckor.

Jag jobbar den här veckan och nästa, sedan ska jag till St Petersburg på konferens. Vi kommer att ha 2 dagar ledigt i anslutning till konferensen för att passa på att se staden också. En av kvällarna ska vi gå på den berömda Mariinsky teatern och se Madama Butterfly (opera) -vilket jag särskiljt ser fram mot. En av mina kollegor som jag kommer att resa med är född och uppvuxen i staden och har även jobbat på teatern så jag har bästa tänkbara guide!

Efter konferansen ska jag åka direkt till Ösd och ha 3 veckors semester. Det ska bli skönt!