tisdag, december 23, 2008

Mina älskade barn

vill gärna att jag köper outplånliga teckningar som sticks fast med bläck å nål på min hud,tack så väldigt mycke för tatueringstiden!Det var nåt jag verkligen ville ha (om jag nu skulle ha nåt).:o)Jag vet att ni har underbara barn allihop men tyvärr,mina e bäst:o)Tack så väldigt mycket Markus Malin Måns å såklart Kjell :o)

Tack ska ni ha ni alla

Först måste jag börja med att säja att att tolkningen av Familjen i Jerusalem e helt outstanding,jag fullkomligt avgudar jesusbarnet.Jag känner igen mej i honom typ tvillingsjälar,jag fick nämligen mitt straff i söndags em VINTERKRÄKSJUKAN blev mitt kors att bära ända till tisdag, törnekronan var min EGEN TOARING,jag om nån hajjar hur Jesus hade det:o) Idag har jag firat födelsedagen med att kliva upp 04.30 dricka kaffe å läsa ÖP,sen inet och övriga tidningar + bloggar.Från 08.00 har jag förgyllt min dag med att berika tillvaron för Östersunds affärsägare åsså har jag kört en jävla massa bil.Klart kul dag inte.I övrigt vill jag tillönska er alla en riktigt trevlig helg och tacka för ihågkomsten av min födelsedag här på bloggen:o)

Nedräkning




En huskut go da ska du ha

GRATTIS BENKE

Hjärtligt många gratulationer på din 49:e födelsedag. Du närmar dig storasyster med stormsteg alltså! Ha nu det riktigt glatt!
Hälsar och kramar vi i Tallstugan
PS Det stämmer hur bra som helst med Maria o Jesusbarnet eller hur Benke? Undrar hur många mil jag gått med dig i famnen!

BENKE

Ett STORT GRATTIS och ett fång rosor kommer från Stugun
till dej min vän,, ha en fin dag,,Häls. Limen