måndag, mars 10, 2008

Arroganta människor

Det värsta jag vet är arroganta, - "här kommer jag o ingen annan", och "nu gör du som jag säger" typer. En sån kom in på jobbet i em och jag känner att jag har taggarna utåt redan från början. Har ingen betydelse vad den personen säger egentligen. Det syns på hela utanskriften. Och jag har ingen som helst lust att hjälpa till. Fy tusan, hela em blev förstörd och till råga på allt hade jag en brist på 1200:- i kassan. Nu visste jag vad det var som felade så det ordnade sig. Jag säger bara "usch vilken dag" men det har säkert gått över till imorgon.
Ha det alla bloggare! Och god natt!

Med en enkel tulipan

Grattis Johanna på 40 årsdagen










HURRA

Vi på Önevägen gratulerar såklart Johanna på högtidsdagen.

Johanna

GRATTIS på din födelsedag! Hoppas att du blir riktigt upp-
vaktad med paket och blommor! Hurra, hurra, hurra, hurra!
Hälsar vi på Berget i Bringåsen

Det töar....

... på Berget. Jag ser på den snöhög som Gunnar lagt upp vid sidan av vebon. Nu ser jag faktiskt en bit av taket från min utsiktspunkt. Efter vägen mellan fotbollsplanen till Björklid såg man igår inte upp till P´Kals. En hög mur av snö alltså.
Träffade på Staffan Nilsson o hans fru som var ute o gick. De berättade att de skulle åka Flyktingloppet på skidor i Gäddede. Och då tänkte jag - Staffan är en månad yngre än jag och jag vet inte vad som skulle kunna få mig att ställa upp i loppet.
På onsdag fyller ju flera i släkten år. Bl a faster Mia och jag pratade med hennes dotter Kerstin igår så vi bestämde att jag och pappa tar färdtjänst och åker till Kläppe och äter smörgåstårta. Det tror jag att pappa uppskattar. Mia också förresten.
Nej, nu ska jag duscha. Hej o kramar!