torsdag, maj 31, 2007

På tide med litt Norsk her

Hei folkens,

På tide dere får trent dere litt på Norsk kunnskapene. Her er en liten oppdatering fra Shadowrider. Godt å se at Gunnar har funnet veien til statcounter :) Om han er riktig snill, så kan jeg fortelle hvordan han øker logg størrelsen gratis :)

Nå er jeg halvveis på min vei til trafikklærer, og har endelig en hel ukes semester i gode gamle Vestby! Utrolig, men sant! Det begynner å bli virkelig intenst i Karlsborg, for vi er nå i praksis ferdig med det meste vi skal igjennom av lærdom. Nå begynner vi med repitisjoner for å gjøre klar til å ta i mot elever (vecka 39). I mellom der skal vi også ha med oss 5 uker semester til. Så det er ikke lenge igjen til det "braker løs". Stakkars elever, eller hva Lisa? F.o.m. uke 39 har vi altså ikke noe skole igjen, da er det bare "riktige elever" frem til eksamen.
Om alt går etter planen, er jeg godkjent trafikklærer i Sverige den 18. desember 2007! Noen som behøver körkort da? Og fortvil ikke over manglende Norsk-kunnskaper, for all praksis og teori må vi nemlig holde på Svensk. Så Shadowrider har lært seg en god del, selv om han kun prater Svensk når han må :)

Fikk tilbud om å kjøpe kjøreskolebil i dag, så vi vurderer å bytte ut Opelen. Samt at jeg har fryktelig, veldig lyst på en ny MC. Therese maser veldig på at hun vil kjøre MC med pappa, og vi har allerede lovet henne hjelm og MC-dress. Barneselen er fixet.

Nesten så man vurderer å bo i Sverige en stund, for drømmesykkelen (som jeg legger ved et bilde av) koster Kr 79 000,- SEK og Kr 130000,- NOK. En liten forskjell.


Flere oppdateringer fra Shadow kommer på forespørsel, eller ved besøk til www.shadowrider.no :)

Hej Pappa och alla andra!!

Idag åt jag macka med makrillfile i tomatsås och kaffe till frukost, till lunch blir det fisk, ärter oc potatis.

Jag har bosatt mig på biblioteket nu inför tentor, första är imorgon fredag (pedagogik) och andra stora (åtgärdplanering) är på torsdag om en vecka.
Har inte riktigt löst sommaren för mina saker än, utflyttningdatum och inflyttningsdatum (har ingenstans att flytta in än) stämmer inte överrens än, men har ju ca 10 dagar på mig...
Planen är att flyta med och bara göra det som måste göras utan att reflektera för mycket över livet, och hoppas på att allt löst sig tills vi träffas i Stockholm. Sannorlikheten för att jag överlever tills dess, bör vara god.

Kram på er alla!