lördag, december 20, 2008

JAG SÄGER BARA.....

... LARZ KRISTERZ!
Så väntar vi på Oskar, Anton o Sebbe som ringde ungf kl 23.00 och då satte sig i bilen i Klimpfjäll med kosan hit till Berget. Kommer väl sent i natt/morgon och får sova i husvagnen innan de vänder mot Stockholm igen.
God natt!

Kan blogga i alla fall

Eftersom min rygg och svanskota inte mår så bra, får jag blogga i stället för att göra något annat vettigt, julpynta t ex, eller gå runt byn och samla in (klart före jul)årsavgiften till hembygdsföreningen och när det gäller den uppgiften så gör jag tvärt emot vad Gillis (kassör) vill att jag ska göra. Börja i tid så man slipper stressa med det innan jul! Min tanke har varit att jag skulle ta med mig Doris på en runda. Men först åkte jag till Örebro, när jag kom därifrån blev jag knallförkyld och nu ramlat och blivit ofärdig. Det finns alltså en giltig orsak - som jag ser det - till att det blivit försening. Kåre, stackarn, får skjutsa mig runt idag om jag klarar av att kliva in o ur i bilen förstås. Tänk att det kan bli så stort väsen av en liten grej.
Igår pratade jag med en tröttglad och nöjd "liten" Mia - jo då hon är ju liten på ett sätt. Hon har redan fått bra ordning i sin nya lägenhet. Roland har varit där och hjälpt henne. Och de höll väl på att fixa till kl 02.00 en del nätter. Typiskt dem två skulle jag vilja säga.
Pratade också med Linus som var jätteglad och nöjd över att slippa cykla så långt till skolan o träningen - ofta tur o retur två ggr per dag. Kan inte bli bättre!
Rasmus cyklar bara rätt över gatan till sin skola och träning. Mia sa: "Jag kan sätta mig och titta på TV i st för att flänga runt". Det känns så skönt.
Nu hoppas jag att de får ha det bra i fortsättningen också. Unnar dem verkligen det.
Nu ska jag äta risgrynsgröt och lösa Melodikrysset.