lördag, maj 31, 2008

Åh, vad skönt att sommaren har kommit

Kl är 21.30 och det är 22 gr varmt ute. Man kan knappast tro det men det är faktiskt sant. Gunnar har bjudit på grillmiddag i lusthuset. Jag har städat hela huset och Kåre har städat husvagnen som ska på service på måndag. I morgon kommer de hit från mitt gamla jobb och hälsar på. "Vi har med oss sallad o något gott till kaffet" sa de när de ringde o kollade om jag var hemma. Naturligtvis är sådant främmande hjärtligt välkomna.
Annars är det bara planeringar inför Italienresan och husvagnsbyte som gäller. Snart är det! Bestämt på fred 6/6. Emma, som kommer hem till Berget kvällen innan har beställt lyxfrukost åt oss hos Gunnar o Ingegärd innan vi åker.
I morgon kväll är det gospelkonsert med Bystämman Gospel från Hoting i Pingstkyrkan. Den kören är väldigt bra och då måste jag naturligtvis åka dit o lyssna. Försöker få med mig Kåre också. Brukar säga till honom att han nog behöver gå till kyrkan ibland och få lite syndernas förlåtelse också ha, ha.
Annars är det bara att njuta av det varma vädret!

Länge sen


jag bloggade ,vi har skaffat en ny personlig tränare som heter Lava vi har inte velat blogga innan vi visste om hon skulle stanna.Eftersom det blev helt crazy med Fanny. Lava och Alba går otroligt bra ihop.Så det känns otroligt bra.Vi sörjde Asta i Ett år.Så det kändes rätt att skaffa jycke nu igen.Lycka till Lisa å Ingegerd.Kram till er alla från Benke å Eva. Anna Andersson Skulle vi vilja be om hjälp med en dörrskylt.Hör gärna av dej till mej:o)Eftersom du e en sån kreativ kvinnaKram igen.Här e en bild på Lava.Hoppas ni som träffar henne kommer att tycka detsamma.Alltså att hon är en fantastisk flicka.PoK till er alla.