söndag, januari 25, 2009

Kalas i Solna

Nu har vi varit i Solna och gratulerat Charlie på hennes första födelsedag.
Karin o Anton hade bakat bullar rulltårta och hallongrottor. Tårtan var ett
tåg med vagnar av glass maränger ballerina och godis. Allt var jättegott. Charlie
fick mycket presenter och hon skötte sig med den äran. Alltid lika glad och go.
Farfar och farmor gratulerar Charlie på ettårsdagen.
puss och kram
Vilka fina bilder du har lagt in Gunnar från begravnigen och eferåt.
Ami och Kjella

Kära bloggläsare!

I morgon, när jag samlat ihop alla intryck från pappas begravning, ska jag försöka skriva ner lite här på bloggen. Jag vet att du Anna bl a, gärna vill att vi berättar eftersom du själv inte kunde vara med.
Bra att Gunnar lagt in fotona redan eftersom jag inte kan. Flera av er har tagit foton också och det skulle vara roligt om vi kunde samla allt på ett ställe. Maila dem till Gunnar.
I kväll har jag pryat som kyrkvärd på högmässan i Sockenstugan. Mia och Ingegärd var också med. Nu bjuder Kåre på kaffe och te. Och i morgonbitti åker Mia till Stockholm för vidare resa till Borås på tisdag å´ arbetets vägnar. Då blir det tomt på Berget igen. Emma och Anders åkte iväg till Norrköping i eftermiddags.
Nej, nu är det slut för denna gång och god natt!

Men kära kära värld

Du behöver ingen sömn Mia du e skön som du e pok :o)

Men kära, kära värld..

.. Jag glömde skriva att vi här i Tallstugan också grattar lilla Charlie på hennes första födelsedag här i världen.. Hoppas hon ff är glad över sina fotriktiga skor från Kavat i Kumla.. Ha ha.. Jag hoppas också att hon får något mer kul än skor i present.. :O)
Må bäst
/ Mia

God morgon..

Man skulle nästan kunna tro att du Benke väckte mig då i morse kl 05:00.. :O) För jag måste ha missat min skönhetssömn.. :O) (håret på ända så jag nästan skrämde slag på Kåre när jag till slut pallrade mig upp..) Sover dock väldigt gott här uppe på Berget. Vi har tittat på de fina och varma bilderna från i fredags.. Och jag vill bara tacka mina goa kusiner för en, till trots, väldigt mysig kväll på stan i fredags. Vi hurrade för Christian som ju fyllde 27, och vi pratade hela natten fram til 04.00..:O)
Nu ska vi äta frukost, ingen risk att man "faller ur" här hos mamma.. :O)
Kram kram, Mia

Godmorgon

Här ute på Frösön steg vi upp 0500 jag tordes inte börja skriva förrän nu, börjar jag skriva(ja eller trycka på tangenterna kallas skriva numer)0500 kanske jag väcker nån av mina grannar som definitivt behöver sin skönhetssömn.Å inte bara de ,vi här ute vill även passa på det gyllene tillfället att gratulera den unga damen som firar sin 1 årsdag idag.Hyllningskören står nu upp och utbringar ett fyrfaldigt leve för CHARLIE idag hon leve HURRA HURRA HURRA HURRA!!!Hare :o)