torsdag, juni 18, 2009

YouTube

Tack Gode Gud för YouTube.Time Flyes.Lyssna på My Sweet Lord med George Harrison.De e min 70-tals favvo.(Haru hört den förr Berit)Sen allt med Beatles mina kära ungdomar.Kram igen :o)

Trevlig Midsommar på er

Vad ni nu än ska göra i midsommar så vill jag att ni ska ha det trevligt:o)070-6659623 är mitt nya mobnr om någon vill anteckna.En liten anekdot ang detta nr .På ICA Superm kan de med ICAkort köpa en mob med kontantkort för 200 bagis.Hos min lokale handlare finns två mobiler i hans låsta glasskåp,jag ber om hjälp att ta fram en mob,då inträffar följande:Mats som jag bett om hjälp sträcker sej först efter den som står närmast ändrar sej och tar den som står längst bak som har nr:(070-) 66 Aina gick bort ,59 då e jag född,6 fortf ett frågetecken,23=födelsedag :o)Har lagt ut trådar ang 6:an , men e jag född kl 6 (vilket jag hoppas att jag e)måste det va ett riktigt gott omen.Kram på er alla :o)

Alla gamla och två nya tillbaka på Berget

Här är Kurt, Monica, Rulle & Kolle Gunvald Hissingen



Här är Doris ute och gräver, vilket hon tyckte var väldigt kul, var ute länge och blev alldeles jordig. Det kom upp en hel del daggmaskar, men dem struntade hon i.






Sasuke var med ute och kollade.





















Det här är bilder ifrån Agility kursen jag går tillsammans med Doris. Det är väldigt kul och det märks att hon tycker det också. Alla hundar i kursen är snälla och duktiga, men de blir alltid imponerade av Doris. Hon är helt orädd och duktig på att förstå vad jag förväntar mig av henne.