lördag, maj 30, 2009

Klockan är 22.30....

...och det är 21 gr varmt här ute på Berget!!!

Här mås det!

Mår efter alla omständigheter och utökning av mediciner nästan riktigt bra. Har lite biverkan av medicin såsom huvudvärk och illamående. Bästa kuren fick jag i torsdags kväll för då kom Erica och Simon. Han är så go med mig det lilla livet. Idag har vi varit på Motormässan på gamla F4 på Frösön. Om ni går in på www.jockenyman.com så får ni se en framtida rallyförare. Har det bra här i värmen och längtar inte tillbaka till vintern. Puss och kram till alla pingstfirare.

Oh, vilken underbar morgon....

... oh, vilken underbar dag! Har precis suttit ute i solen och druckit morgonkaffet.
Beundrat den ljusa, skira sommargrönskan med gula maskrosor på Berget och runt om. Jag hade missat att det är pingst nu i helgen. Beror väl på den sena våren. Så nu är det bara att njuta så mycket det går.

Igår fick vi besök av Evald fr Snåsa. Han hade disputerat i samiska språket här i Östersund. Med opponent och allt. Verkade glad och mycket nöjd över att han nu är klar med den biten. Vet inte om jag törs berätta vad vi fick som tack för att han fått bo i vår husvagn några dagar i höstas. Ja, ni får gissa! Och det är ingen idé att komma hit och tro att man får en smakbit. Han sa att vi skulle gömma det väl och bara smygäta.
Han skulle bo hos Astrid i Järpen över natt, skjutsa henne till flygplatsen där de skulle möta upp Britt-Inger o Nils-Ove idag. Astrid har vunnit en resa till Mallorca och bjuder med sig sina syskon. Det blir säkert mysigt att få umgås bara de.

Vi här på Berget ska grilla lite i em. Det blir inga större ovationer.
Nu har jag inget mer att skriva om - Ha en trevlig pingsthelg på er så hörs vi en annan dag.