fredag, december 28, 2007

Vildsvin

Hej Vestby ,för 3 år sedan åt jag å Eva vildsvin i Funäsdalen, de e nog bland det bästa jag ätit på många år.Skönt å se att ni är hemma välbehållna.Ha en fortsatt go ferie å pok:o)

Resan hem gick (svin)bra!

Hej alla på och omkring Berget!

Nu har vi kommet hem till Vestby igen. Resan gick jätte bra, och var bitvis riktigt spännande. Massor av renar och två vildsvin(!!). Såg ingen varningskylt för vildsvinen... Och inte visste jag att de trivdes så långt nord. Kanske de var på rymmen?!

Det är skönt att vara hemma igen, men vi saknar redan alla där uppe...

Stor kram!

Anna, Terje och Terese har åkt ner till Norge

I dag 14:10 passerades gränsen

Bättre att gå på isen...

.. och ha det glatt än att gå i lera o sörja! Ja, det kan man ju hålla med om när allt gått bra. Men igår halkade jag omkull på väg till bussen. Tyckte inte att det var halt o jag gick i andra tankar. Tänkte på att förr i tiden - för så där en 50 år sen, då fanns det snöskärmar längs den här vägen för det var mycket snö och det drev ganska ofta från den öppna åkern. Nu är det knappt någon snö alls. Och så hade jag grannen -Einar Berglund - som åkte spark framför mig och jag tänkte att här går det bra att sparka för det finns inte ett gruskorn. Han skulle hämta posten i lådan vid korsvägen. Rätt som det var låg jag där o eftersom jag är rädd för att bryta armar o ben
p g a ev benskörhet, tog jag emot mig med högra armen. Nu är jag öm lite här o där. Mia blir nog lite arg nu för förra vintern köpte hon halkskydd till mig efter att jag halkat då oxå. Men Mia jag hittar inte dom efter flytten. Idag får jag åka bil med Emma till jobbet.
Efter jobbet var vi bjudna till Sigbritt o Sven-Olof (Ingegerds föräldrar) på middag o där var det en fyrrätters meny med en massa smått o gott. Vi fick bl a smaka på tjädern som Emma fixade härom dagen. Och det var jättegott. Den var kokad i grädde!
Det var dagens rapport hälsar jag