måndag, januari 14, 2008

Blixtvisit?

Jag måste ju ha varit i tallhyddan en timme iaf ,de e länge de :o)

Måndag i Stäket

God för middag alla blogg läsare
Idag har vi vårkänslor i Stäket, solen skiner och det är 5 gr varmt. Vi försov oss i morse. Karin har fått känningar i magen och skulle höra av sig om det var ngt. Vi väcktes av en tel signal, det var mörkt och jag irrade upp o leta telefonen. Det var min syrra som sa att kl var 8.20 och Kjella hade ställt veckaren på 6.20 för han har så myckt att göra på jobbet. Inte kul alltså.
Har haft en klädkund på rean på fm och ska kanske äta lite lunch nu.
Vi har köpt biljetter till skidskytte VM i Östersund. Biljetter till lördagen jag tror att det är den
16 febr. Då förväntar vi oss fika i Tallhyddan bl a. Vi hinner nog med att hälsa på alla kanske.
Ha de bra
kramar från Ami

Vanlig måndag igen

Idag ska jag försöka mig på att sy en gardinkappa till köksfönstret. Jag hade det väldigt bra när jag bodde i Brunflo för då behövde jag bara gå till Berith med mina gardintyger och hon sydde som jag ville. Här i Tallstugan är det två fönster i köket så nu måste jag komplettera. Hade tur att det fanns tyg kvar till kappan jag ska sy, så det blir lika i fönstren.
Benke kom på en blixtvisit och fikade med mig. Annars är det tomt här på Berget - bara jag och pappa hemma. Ska inte jobba förrän på fredag och på söndag ska jag åka till Örebro och vara mormor en vecka. Mia håller i en kurs på jobbet och då ska jag sköta marktjänsten till mina pojkar Linus o Rasmus. Och jag gör ju det så gärna. Får vara tacksam så länge de vill ha besök av mormor.
Nu ska jag gå ner och hämta ÖP för nu har posten kommit.

Ännu

en helg i lättja å välmående.Fredag sov ju Lova här, Lördag sovmorgon ända till 0500,kaffe ,frostade av frysen.Lö em var vi och såg på Markus comeback i div 2 innebandyn.Frösön vann mot Sundsvall 8-7 så nu e FIF tvåa i serien.Söndagen ägnades åt diverse bilåkning bla så var vi å gratulerade min gudson (kan de heta så )Elias som fyllde 3.Han fick en ficklampa åsså va den dan räddad.Idag ere som många av oss känner till att det är måndag då tänkte jag byta antenn på bilen å ev åka ut till B-åsen å se om kaffeserveringen e öppen.Nog om detta :o)