fredag, februari 23, 2007

Èowyn 3år!!!


den 22 februari firade Èowyn sin tredje födelsedag. nu börjar man se henne som en vuxen katt. hon var väldigt sällskaplig hela kvällen och gick omkring och visa upp sig i vardagsrummet. hon nobbade den fina fisken vi bjöd henne på men slocka i sig ett gott, rått ägg istället.

lisas vecka

bilden är på mig i skolan xD
hejsan! jag är bara hemma ikväll och tar det lugnt. har sett på en riktigt dålig film, "high scool musical" på disney channel. mamma och pappa är på en fest. i måndags (på min födelsdag) så hade jag hemstudiedag och var hemma och hade det jätte bra. var lite förvånad över det dåliga vädret bara. jag har fått massor med fina presenter. massa fina kläder, en stor kontorsstol, Pinks CD "I`m not dead", en liten plånbok och Gilmore Girls säsong 5. igår var de 22 avsnittet slut. plus de avsnitt jag spelat in från den nya säsongen som går på tv nu. fast det är 7an så jag måste se 6an också. emma har köpt säsong 1. 1 och 2 hoppa vi över så det ska bli bra att få låna den av henne. jag längtar.
ons, tor, fre den här veckan har det varit elevensval på skolan. jag har haft idrott. det har varit roligt men jobbigt. vi spelade mest bollsporter och det var kul. roligast är bandy och fotboll. de andra två vi spelade mycket var handboll och basket. jag är inte så bra på att göra mål men jag försöker ofta och tycker att jag är bra på att ta bollen och vara ivägen för motspelarna. igentligen skulle jag ha badat idag men hade glömt det där med lincerna. man kan inte bada med linser. så det blev inget av det men det gjorde inte så mycket för vi fick bara tid att bada en halvtimme sista lektionen idag. jag var nere i gymmet med lena-maria istället och boxades på en sån stor säck. det tycker jag är roligt.
jag har skrivit en ny önskelista nu när min födelsedag är förbi. det förra fick jag nästan allt på. men nu laddar jag upp inför min konfirmation. xD jag har kommit på nya saker att önska mig då. blan annat en boxningssäck och en diamant.

Hejsan!

Idag har Anders och jag haft en bakisdag efter roligt festande igår. Invigde min studentoverall på en av våra kravaller (studentfest). Vi har spenderat större dagen nerbäddade och just nu tittar v på Så ska det låta, efter att ha ätit en god middag. Funderar på att gå och hyra film.

Hoppas helgen blir skön för alla!!!

Hälsningar Emma & Anders