lördag, juni 14, 2008

Efterlyser valpbilder

Jag råkar veta att Lisa hämtade sin valp igår...
Nu väntar jag i spänning på att få höra hur allt har gått och med att få se bilder på familjens nya medlem. Jag har loggat mig på pc`n flera gånger idag och gått in och tittat på Bringåsens blogg... men ingenting så långt.

Vestby nyheter:
Vi har äntligen fått lite regn, det börjar komma jordgubbar i vårat land nu, Thereses lösa tand är väldigt lös och Tamina har varit på djursjukhuset och tagit både ultraljud och röntgen av det onda bakbenet - så nu vet vi vad som är fel (inflammation i koden). Och idag har jag har haft min första lediga dag på tre veckor. Det går i ett när jag både har praktik, jobbar på mitt eget jobb och skall skriva uppgift. Skall bli skönt när skolan tar ett sommaruppehåll efter midsommar helgen.

Imorgon skall vi bjuda Terjes föräldrar och hans farmor på fika. Farmorn har inte sett vårt nya hus ännu, så det blir spännande. Therese skall på kalas till en tjej på dagiset som fyller 6 år. På måndag skall jag på praktiken på eftermiddagen. Efter jag är färdig där skall jag åka in till Oslo och hämta Emma som kommer med tåget. Hon skall nämligen tillbringa hela måndagen med att åka tåg genom Norge... Hoppas hon klarar att underhålla sig själv med ljudbok/ musik/ bok/ tidning eller att sova. Annars blir resan väldigt lång. Vi ser i alla fall fram emot att få hit Emma :)

Nu skall jag jobba vidare med uppgiften jag skriver. Önskar alla en fin helg!