fredag, december 19, 2008

Anna, har fått broddar..

.. av Mia o pojkarna eftersom jag halkade när jag var o hälsade på i Örebro en gång. Men nu hittar jag inte dom efter flytten. De ska ligga i en korg. Får köpa nya annars. Och Kurt det hade inte hjälpt med spark den här gången eftersom jag halkade på bron. Pratade för några dagar sen om att ta fram sparken annars törs jag inte gå ut. Det är bara att inse att jag blivit äldre, stappligare och ovig.
Och alla andra - var försiktiga när ni går ut!

Anders har kommit hem till Berget och Ester har tagit sig upp hit för första gången




Vart tog julstämningen vägen?

Kära faster, du kan ju inte gå på blankisen utan broddar(!)


Om du inte redan har ett par ordentliga broddar så köp för all del ett par så snart som möjligt.
- Så slipper du ramla och slå dig ute och utomhus promenaderna blir mycket mera avslappnade :)

Här i Vestby består vinterhalvåret mycket av is... Det är många år sedan jag köpte mina första broddar. Jag tycker inte att det är värt att riskera liv och hälsa.

Håller med Emma om att det är stressigt just nu, har haft fullt upp sista tiden så den där julstämningen har inte helt nfunnit sig. Att det är julafton om bara några få dagar är ju helt absurbt.


Den här veckan jobbar jag 53 timmar (plus måndag, tisdag och torsdag nästa vecka)samtidigt som jag skriver examensuppgift (om nätverksteori)... och jag/vi har många klappar kvar att fixa... och så skall dom ju slås in. Och huset måste städas och pyntas (annars blir det ingen jul).

Precis som i Norrköping så har vi det grönt i Vestby och det kommer att bli en grön jul i år.

- Typiskt. Vi skom hade det så vintrigt och vackert för två veckor sedan. Sista dygnet har vi haft 6 plusgrader och regn... inte mycket julstämning att hämta där inte.

Men jul blir det i alla fall, det är då helt säkert :)


Här lite Jul Sudoku för alla er som också stressar


Ps. Tack kära pappa för att du har "julpyntat" så fint på vår blogg! Ds.